Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbul’a dolu yağdı, her şey altüst oldu! Gemilerde can yelekleri dağıtıldı

İstanbul’a dolu yağdı, her şey altüst oldu! Gemilerde can yelekleri dağıtıldı

tarafından ker_def

İstanbul’da sıcaktan dert yananlar, yağmur ile serinlemeyi düşünürken yağan dolu herkesi şaşkına çevirdi. Bir anda hava karardı ve İstanbul’un üzerine karanlık çöktü. Ardından başlayan dolu yağışı dakikalarca sürdü. Büyük parçalar halinde yere düşen dolu yüzünden sokaktaki vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul’da beklenen sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Şiddetli yağışın ardından Atatürk Havalimanı’nda uçuşlar durduruldu, Metro seferleri iptal edildi. Meteoroloji vatandaşları yaşanabilecek ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli olmaları karşında uyarmıştı.
Haber Merkezi

İstanbul’da dolu ve şiddetli sağanak yağmur, etkili olmaya başladı. Kentte şiddetli yağış, etkisini fırtına ile artırarak sürüyor.

Trafik durdu, metro seferleri iptal!

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış, E-5 Silivri yönünde trafiği durdurdu. Metro seferleri de iptal edildi.

Marmaray seferleri de iptal oldu

Marmaray tünel çıkışında araç çıkışlarına 10 dakika boyunca izin verilmedi. Marmaray seferleri de iptal edildi.

Avrasya seferleri durduruldu

Avrasya Tüneli’nin, yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapandığı belirtildi.

Vapur denizin ortasında mahsur kaldı

İstanbul’da şehir hatları vapuru fırtına sebebiyle denizde mahsur kaldı. Vapur ve deniz otobüsü yolcularına can yelekleri dağıtıldı.

Trafik durma noktasına geldi

İstanbul’da yağışların etkisiyle trafik durma noktasına geldi.

İstanbullular tedbirli olması konusunda uyarılmıştı

Meteoroloji ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullular’ı ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarmıştı.

Saat 18:00 itibariyle bir anda yağmur bulutlarının İstanbul semalarında görünmesinin ardından şiddetli fırtına ile birlikte kentin birçok bölgesinde dolu yağışı da görüldü.

Meteoroloji uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre, bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde, Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyordu. Vatandaşların yaşanabilecek ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunulmuştu.