Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in oyunculuğu izleyicileri hüngür hüngür ağlattı!

İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in oyunculuğu izleyicileri hüngür hüngür ağlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinin 81. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde Süreyya’nın ailesiyle ilgili gerçeği öğrenmesi onda büyük bir travma yarattı.Annesinden kalan günlüğü okuyan Süreyya, günlükte yazanlar karşısında şoke oldu. Annesinin kendisini istemediğini düşünen Süreyya büyük bir yıkım yaşadı ve çocukken kendisine bakan kadına gitti. Kadının anlattıkları karşısında ise Süreyya bir şok daha yaşadı. Süreyya, anne ve babasının yaptığı kaza sırasında arabada teyzesinin de olduğunu öğrendi.

Aslı Enver’in müthiş bir oyunculuk sergilediği bu sahnelere izleyicileri de duygulandırdığı sosyal medyaya düşen yorumlardan anlaşıldı. Şebnem Ferah’ın Hoşçakal şarkısı eşliğinde Süreyya’nın içine düştüğü bunalımda Aslı Enver, oyunculuğu ile adeta devleşti. Süreyya’nın annesi ile ilgili yaşadığı duygular dizinin takipçilerinde de annelerine olan özlemi ortaya çıkardı.

Bir dizi izleyicisi, “40 yaşıma geldim hala annemden şımartılmayı bekliyorum. Ne mal, ne mülk insanı ayakta tutan tek şey sevgi” diye yazdı.

Bir başka dizi izleyicisi ise şöyle yazdı: “Annemi özlediğimi hissettim. Her zaman bi yerlerde ona olan özlemim içimdeydi. Başımı her yastığa koyduğumda göz yaşlarımla hatırlıyorum annemi. Kendi başıma karanlıkta onu düşünerek düşünmeye çalışarak hiç duymadığım hatırlamadığım sesini duymaya çalışarak ona olan özlemimi gidermeye çalışıyorum. 2007 yılı benim gülüşümü çalan yılı bu sefer Süreyya’ya bakarak anımsadım. Bütün duyguyu içimde yaşadım. Onunla beraber bende AĞLADIM. Yeteneğine hayran kaldım. Ama en çok da bir kere daha annemi ne kadar özlediğimi fark ettim.”

Bir başka izleyici ise ilk kez bir dizi karşısında hüngür hüngür ağladığı itirafında bulundu.

Aslı Enver, Süreyya olarak o kadar başarılı bir rol çizdi ki izleyiciler karakterin acısını içinde hissetti ve gözyaşlarını tutamadı.