Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Arif’in itirafı ortalığı karıştıracak! Bahar seçim yapmazsa, izleyici seçimini yapacak!

Kadın dizisinde Arif’in itirafı ortalığı karıştıracak! Bahar seçim yapmazsa, izleyici seçimini yapacak!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Salı akşamlarının sevilen dizisi Kadın’ın yeni bölümünde Bahar ve Arif arasında geçen konuşma diziyi takip edenleri yine ikiye ayıracak!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadığı dizide, Sarp’ın ortaya çıkmasından sonra süregelen ‘Arifçiler’ ve ‘Sarpçılar’ tartışması yeniden başladı!

Arif, Bahar’ın Sarp’la aynı evde olmasına isyan ediyor. 59. bölüm tanıtımında Arif’in kahvesine giden Bahar, onun mesafeli ve gergin tavırları üzerine bir şeye kırıldığını düşünüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Arif’in “Ben senin neyinim, öylesine biri miyim? Kızım aşığım ben sana. Kocanla aynı evde yaşayıp seni merak ediyorum diye bu kapıdan girmek yok!” diyerek Bahar’a çıkışmasının ardından bir dizi itiraf gelecek.

Arif, açık açık Bahar’a aşık olduğunu söyleyerek Sarp ile yakınlığını sorgulayacak.

Bahar, Arif’in bu itirafının ardından ne söyleyecek merakla bekleniyor. Tanıtımda bu sözleri duyan Bahar’ın kahveden çıkıp gittiği ama sonra bir hışımla geri döndüğü görülüyor. Bahar, Arif’e ne söyleyecek merak konusu.

Kadın dizisinde Arif'in itirafı ortalığı karıştıracak! Bahar seçim yapmazsa, izleyici seçimini yapacak! 7

Bu arada Şirin de yeni oyunlarını kurmaya devam ediyor. İlk uğraştığı kişi de Ceyda olacak. Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenen Şirin, kafeye gidip Ceyda’yı huzursuz edecek. Oğlunun babasını bildiği iması üzerine Ceyda büyük bir şok yaşayacak.

Tüm bu gelişmelerin ışığında sosyal medyada ise yeniden Arif ve Sarp’ı tutan izleyiciler ikiye bölündü.

Arif’in gereksiz çıkış yaptığını düşünenlerin yanında Sarp’ın Bahar’ı hakettiğini söyleyenler pek çok yorum yapıyorlar.

Kimi izleyicilerin “Saçmaladılar artık” sözleri dikkat çekerken, Bahar’ın artık bir karar vermesi gerektiği şeklinde düşünceler yorumlara yansımakta.

Kimi izleyicilerin de “Artık tadı kalmadı, izlemeyeceğim, iyice soğudum artık” şeklindeki mesajlar dikkat çekiyor.

Anlaşılan o ki Bahar birini seçmediği sürece izleyici bu arada kalma meselesinden dolayı diziye karşı olumsuz tutumlarını devam ettirecekler! Ya Bahar birini seçecek ya da izleyici diziyle ilgili seçimini yapacak!

İşte Kadın 59. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hapisten kurtulan Arif bir an önce Bahar’ın yanına gitmek ister. Kısmet ise Arif’in bu heyecanını hisseder ve bu konuda abisine yardımcı olur. Yaşadığı zor günlerden sonra Bahar’a kavuşan Arif’e onu görmek çok iyi gelir. Olanlardan habersiz, her şeyin yavaş yavaş düzeldiğini düşünmektedir. Ceyda’nın Bahar’a olan tavrına anlam veremeyen Hatice ise Ceyda’ya büyük bir rest çeker. Bir anne olarak artık çocuklarının üzülmesini ve birilerinin onları üzmesini istememektedir. Nezir’in onları neden serbest bıraktığına anlam veremeyen Sarp, hayatına artık Sarp Çeşmeli olarak devam edebilecektir.

Hatice, Şirin’in Emre ile birlikte değiştiğini düşünse de Enver buna asla inanmaz. Emre, Şirin’i gerçekten değiştirmiş olabilir mi? Yoksa Şirin, Sarp’ı gördükten sonra eski takıntılı günlere geri dönecek mi?