Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de birbirlerine girdiler! Kadın’da feci dayak attılar! Dizilere damga vuran sahneler

İstanbullu Gelin’de birbirlerine girdiler! Kadın’da feci dayak attılar! Dizilere damga vuran sahneler

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin'de birbirlerine girdiler! Kadın'da feci dayak attılar! Dizilere damga vuran sahneler 7

Nefes’in halüsinasyon gördüğü sahne / Sen Anlat Karadeniz

ATV’nin daha yeni başlayan ve ilk bölümünden itibaren fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz, Çarşamba akşamlarının yeni gözdesi olmayı kısa sürede başardı.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizi, hem oyunculukları hem manzaraları hem de konusuyla izleyenleri adeta mest ediyor.

Çocuk yaşta gelin, kadına şiddet gibi önemli sorunları ele alan dizi, para karşılığı küçük yaşta satılan Nefes’in, oğlu Yiğit’le birlikte Vedat tarafından esir edilişi ve şiddet görmesi sonucu evden kaçmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ İLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Osman Sınav imzalı proje, kısa zamanda gerek reyting sıralamasında gerek sosyal medyada çok konuşulmasıyla zirveye yerleşti.

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 10. Bölümde de Vedat’ın Nefes’e Yiğit için açtığı velayet davası, Nefes için büyük bir travma oldu. Tam Tahir onu teselli ediyorken sarıldıkları sırada halüsinasyon gören Nefes, Vedat’ın Yiğit’i götürdüğünü zannetti.

İzleyenleri çok korkutan bu sahne geçtiğimiz bölüme damgasını vurdu. Nefes’in psikolojisini iyice analiz edebileceğimizin işaretini veren bu sahne izleyenleri diziyi izlerken yerinden hoplattı.

İşte o sahne: