Ana sayfa Dizi Analiz Kara Ağaç Destanı dizisinde Ömer’in sevdiklerinin başı dertte!

Kara Ağaç Destanı dizisinde Ömer’in sevdiklerinin başı dertte!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren’in oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ dün akşam sekizinci bölümüyle ekrana geldi.

1970’li yıllarda geçen ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor.

8.Bölümde Neler Yaşandı? Ömer, Merdo’nun idam kararını durdurmak için çabalasa da karşısında ya Latif Bey ya da Celal Ağa’yı buldu. İdam cezasının erkene çekilmesi herkese büyük bir yıkım yaşattı.

Ömer, Merdo’nun intikamı için Latif Bey’in herkesten gizlediği sırrını ortaya çıkarınca Kadri gözaltına alındı. Sultan da Devranoğulları’na ait arazilerin bir bölümüne zirai inceleme yapılması için başvurdu. Latif Bey, Ömer ve Sultan’ın meydan okumasına karşı yeni bir hamle yapmaya karar verdi.

Celal Ağa, beşikte oğlunun isminin yazılı olduğunu gördükten sonra bunu çözmek için Asiye’den hesap sordu. Asiye, Celal Ağa’ya Raziye ile barış için zamanında böyle bir şey yaptıklarını söyledi. Asiye’nin düşmanıyla işbirliği yapmasına iyice sinirlenen Celal Ağa, öfkesini Kahya ve Naile’yi konaktan kovarak çıkardı.

Ömer’i durdurmak için, Sultan hedef alındı. Zehirli bir yılan tarafından sokulan Sultan’ın daha fazla zarar görmemesi için Raziye devreye girdi. Ömer’in Sultan’dan uzak durmasını isteyen Raziye, Ömer’i köşeye sıkıştırdı. Ömer, Sultan’ı korumak için Gülnaz’la nişanlandı.

Celal Ağa planlarını bir bir gerçekleştirirken Seyis Ahmet’in oğlu, Merdo’nun idam edilmesine göz yummadı. Herkesten gizli Merdo’nun kurtulmasını sağladı.