Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde Neslihan babası hakkındaki gerçeği öğrendi

Teşkilat dizisinde Neslihan babası hakkındaki gerçeği öğrendi

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümde neler yaşandı? Ömer, Çetin Erdemsoy’un Neslihan’ın babası olmadığını, gerçek babasının Teşkilat’ın isimsiz kahramanlarından biri olduğunu öğrendi. Üstelik Ömer, Neslihan’la yolunun kesişmesinin yine bu gizli kahramanlar tarafından sağlandığını duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Ömer, Neslihan’a Çetin Erdemsoy’un Kambur’la olan telefon konuşmalarını dinletip vatan haini olduğunu gösterdi. Neslihan, duydukları karşısında büyük bir yıkım yaşasa da vatanı için babasından bile vazgeçmeyi göze alarak Ömer’e yardımcı oldu.

Deşifre olduğundan şüphelenen Çetin, korkuya kapılarak Ömer’e tuzak kurdu. Ömer, Çetin’in saldırısı altındayken Neslihan’a duygularını itiraf etti. İkili, Ömer’in hamlesiyle kurtulmayı başardı.

Ekip, Kambur’un planını çözdü. Kambur’un elinden kurtulan Korkut ve Pehlivan, planlanan kimyasal saldırının ateşleneceği depoya baskın düzenledi. Ömer ve Nelishan ise Çetin’i tuzağa düşürerek suçüstü yakaladı. Çetin’in ele geçirilmesinin ardından Ömer, Neslihan’a babası hakkındaki büyük sırrı söyledi.