Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi 10. bölümü ile yine reytinglerde muhteşem bir başarı elde etti!

Bahar dizisi 10. bölümü ile yine reytinglerde muhteşem bir başarı elde etti!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, reyting rekortmeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle, her salı olduğu gibi adını zirveye yazdırdı. Dün akşam hem ekranlarda hem de sosyal medyada “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” rüzgarı esti ve dizi tüm kategorilerde birinci oldu.

Bahar dizisinin reytingleri tüm izleyici kategorilerinde de çift haneli oranlarda gerçekleşti. AB grubunda 2024 yılının en yüksek oranlarından birisi elde edildi. ABC1 grubunda da yine benzer bir güçlü reyting görüntüsü dizinin ne kadar başarılı olduğunu ortaya koydu. Tüm kişiler kategorisinde de yine çift haneli oranlar elde edildi ve bu durum Bahar dizisinin sezonun en başarılı yapımı olmaya devam edeceğini gösteren bir veri olarak kayıtlara geçti.

Bahar’ın gerçekleri öğrenmesiyle heyecanın doruğa çıktığı bölümde, dramatik sahnelerin güçlü anlatım dili övgü dolu yorumlar alırken; oyunculuk performansları ise izleyenleri büyüledi. Hastanedeki çekim telaşı sırasında gelişen olaylar, ekran başındakileri kahkahaya boğarken; Bahar’ın duygu yüklü sahneleri ve ince ince işlediği intikam planı yeni bölüme damgasını vurdu.

İzleyicilerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı #Bahar etiketi 11 saat TT listesinde yer alırken, yayınlandığı günden itibaren oyunculuk performansıyla alkış toplayan Demet Evgar, 6 saat 25 dakika boyunca TT listesindeydi. İzleyenlerin aynı anda hem çok kızdığı hem de çok güldüğü Timur ise 4 saat 20 dakika TT listesinde yer aldı. Ayrıca Bahar’ın Timur’un eşi olduğu ortaya çıkınca, verdikleri tepkilerle çok konuşulan Seren 6 saat 5 dakika, Doruk ise 5 saat 35 dakika boyunca gündem konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”