Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Ateş Kuşları dizisinde yeni gelişmeler var!

Final kararı alınan Ateş Kuşları dizisinde yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’nın 26 Nisan Cuma akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 52. Bölümünde başarılı oyuncu Şeyla Halis, ‘Resmiye’ karakteriyle diziye dahil oluyor.

Ateş Kuşları dizisinde 54. bölümün final olacağı yönünde basında haberler de yer aldı. Dizinin ikinci sezonu da tamamlayarak final yapacak olması aslında bir başarı hikayesi olarak da görülebilir. İki sezon devam edebilmek günümüz ortamında bir dizi projesi için önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Dizi için daha önceki dönemde final yapması yönünde bir plan hazırlandığı ama daha sonra bundan vazgeçildiği de ortaya çıktı. Ateş Kuşları dizi ekibinin yoğun çabaları, izleyicilerin desteği ile 2 sezon ekranda kalması bir başarı ama atv’nin de düşen reytinglere rağmen projeye destek olmak için sabır göstermesi önemli bir detay olarak gözüküyor.

Ateş Kuşları dizisinde geriye sadece 3 bölüm kalmış durumda. Cuma akşamı yayınlanacak olan 52. bölümde neler olacağı konusunda detaylar da ortaya çıktı.

Barbar’ın dünyası, Çino’nun ağabeyi olduğunu öğrenmesiyle başına yıkılacak… Barbar’ın eve dönmesi, Gülayşe ile aralarındaki buzların erimesi ve tedaviyle çocuk sahibi olabilme ihtimallerinin doğması genç çiftin tekrar yüzünü güldürecek.

Tedavinin parasını çıkarabilmek için yeni bir arayışa giren Ateş Kuşları, dükkânın satışlarını artırmak maksadıyla kendilerini yeni bir maceranın içinde bulacak. Çino’yla kaçıp Ali’yi yıkık bir halde ardında bırakan Sultan, Barbar ve gizli görevi için büyük bir tehlike arz edecek.

Zıpkın ve Sabit’in şakasıyla günlerini ölüm korkusuyla geçirecek olan Kara; geçmişine, gerçek ailesine dair nasıl bir temas yaşayacak?