Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Annemizi Saklarken’in yükselmesi için ihtiyaç duyulan şey!

İşte Annemizi Saklarken’in yükselmesi için ihtiyaç duyulan şey!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında günümüzde çok sık yeni dizi başlıyor, reytingi tutmayanlar silinip gidiyor. Bu gidiş gelişler artık o kadar hareketli ki izleyiciyi bile germeye başladı. Artık her yeni başlayan dizinin tutup tutmayacağı izleyiciler arasında bir tartışma konusu. Bunu yaşayan dizilerden biri de Annemizi Saklarken.

OJO Pictures’ın Start TV için çektiği yeni dizisi Annemizi Saklarken’in ilk bölümü bu hafta yayınlandı. Dizi, izleyicinin çok sevdiği Kutsi’yi başrolüne taşıdığından izleyiciler tarafından çok merak ediliyordu. Farklı bir anne profili çizmesiyle de dikkat çekiciydi.

Kutsi’yle birlikte başrolü Hande Doğandemir’in paylaştığı, usta oyuncular Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun eşlik ettiği Annemizi Saklarken dizisi çarşamba akşamı ekrana geldi. İzleyenler diziyi çok beğendi. Ancak ertesi gün reytingler açıklandığında sonuç tam bir hüsran oldu.

İşte Annemizi Saklarken’in yükselmesi için ihtiyaç duyulan şey! 8

Annemizi Saklarken dizisi reytinglerde ortalamanın oldukça altında bir puan almıştı. İşin ilginç yanı bu sonuca yapım şirketi, kanal, set ekibi kadar izleyiciler de çok üzüldü. Çünkü artık ortada çok büyük emeklerin döndüğünün farkında olan Türk dizi izleyicisi bile yapımların başlayıp kısa süre sonra sona ermesinden bıktı, yoruldu.

Bu sonuç geldiğinden beri Annemizi Saklarken izleyicisi diziyi çok beğendiklerini, konusunun sürükleyici olduğunu belirtiyor ve reytinglerini artırması için önerilerde bulunuyor. İzleyiciye göre Annemizi Saklarken dizisi daha fazla tanıtım yaparsa reytinglerini muhakkak artıracak.

İşte Annemizi Saklarken’in yükselmesi için ihtiyaç duyulan şey! 9

Bazı izleyiciler de hikayeye biraz daha entrika katılmasından yana. Aslında Annemizi Saklarken dizisi farklı profiller çizen, Kutsi’nin canlandırdığı Dündar ve Hande Doğandemir’in hayat verdiği Handan ile oldukça farklı bir hikayeye sahip. Güngör Bayrak, Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun canlandırdığı karakterler de entrikada başı çekiyor.

Dolayısıyla şimdi yapım şirketi, kanal ve dizi ekibi kadar izleyiciler de gelecek haftaki bölümün alacağı reytingi bekliyor. Çünkü izleyici artık dizilerin daha uzun sürmesini diliyor.