Ana sayfa Sosyal Medya Biri, Esra Dermancıoğlu’nu durdursun! Hülya Avşar’dan Meltem Cumbul’a ünlü isimleri kahkahaya boğdu!

Biri, Esra Dermancıoğlu’nu durdursun! Hülya Avşar’dan Meltem Cumbul’a ünlü isimleri kahkahaya boğdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Behice’ adlı karakterde kötü bir kadın portresi ortaya koyan Esra Dermancıoğlu yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kaderimin Oyunu adlı diziyle ekranlara geliyor.

Yeni dizisinde ‘Zahide’ adlı başına buyruk bir kadını canlandıran Dermancıoğlu performansıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Aslında Esra Dermancıoğlu gerçek hayatında da başına buyruk ve eğlenceli bir kadın imajı çiziyor.

Özellikle sosyal medya paylaşımları oyuncunun bu özelliğini ele veriyor. Sosyal medyadan sık sık eğlenceli videolar çekerek paylaşan Esra Dermancıoğlu takipçilerini gülme krizine sokuyor.

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan ve instagram hesabından evde temizlik yaparken bir dans videosu yayınlayan ünlü oyuncu bu defa sette karavanda, karakteri ‘Zahide’nin kostümüyle yaptığı dansla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Elindeki su şişesini mikrafon olarak kullanan Esra Dermancıoğlu Seda Sayanın bir şarkısını seslendirerek ünlü isimlerde dahil takipçilerini kahkahaya boğdu.

Hülya Avşar’dan Saba Tümer’e, Öykü Karayel’den Belçim Bilgin’e, Meltem Cumbul’dan Seda Güven’e kadar pek çok ünlü isim Esra Dermancıoğlu’nun dansı karşısında gülme krizine girdi ve yorumlarda bulundular.

Oyuncunun, ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısını seslendirdiği Seda Sayan da paylaşıma ‘Yaaaa Hastayım sana’ yorumunu yaptı.