Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Gönül Dağı dizisinin 3. sezon başlama tarihi ve ilk fragman!

İşte Gönül Dağı dizisinin 3. sezon başlama tarihi ve ilk fragman!

tarafından ker_def

2 Sezon önce ekrana geldiğinde izleyicilerin ilgi odağı olan, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayarak birçok hafta “En çok izlenen dizi” olan Gönül Dağı’nın 3. Sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

3 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de yeni sezon ilk bölümü (66. Bölüm) TRT 1’de yayınlanacak dizinin tanıtımı, sosyal medyada kısa sürede beğeni rekoru kırdı. Gönül Dağı tiryakileri diziyi çok özledikleri ve heyecanla bekledikleri mesajı verdi.

Çekimleri Eskişehir Sivrihisar’da devam eden Gönül Dağı’nın sezon finalinde hüzünlü anlar yaşanmış ‘bozkırdaki aşk’ın kahramanlarından Dilek (Gülsüm Ali İlhan) yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Tüm Gedelli’yi yasa boğan, Taner’i (Berk Atan) hayata küstüren bu elim kaza sonrası neler yaşanacak? Dilek’i kaybeden ancak oğluna kavuşan Taner, hayata tutunabilecek mi? İki sezon boyunca tüm engellere rağmen müthiş başarılara imza atan amcaoğullarından yeni icadlar gelecek mi? Düğününde yaşanan üzücü olaylar sonrası kahrolan Asuman (Hazal Çağlar) ve Ramazan (Cihat Süvarioğlu) mutluluğu yakalayabilecek mi? Kasabayı bekleyen yeni tehlike ne?..

Acı ve gözyaşıyla yoğrulan bozkır insanı, yeni filizlenen umut ve sevgi çiçekleriyle mutluluğu yakalayabilecek mi?

Yürekli, sevgi dolu, samimi, çalışkan ve mert Anadolu insanının yaşamlarından kesitleri sunan Gönül Dağı, yeni sezonunda çok daha heyecanlı, renkli, duygu yüklü sahneleriyle yine çok sevilecek yine izlenme rekorları kıracak.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın üçüncü sezonunda yer alan oyuncular şöyle:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Burak Haktanır, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Öznur Yağcı, Mustafa Şen, Dilek Denizdelen, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin.”