Ana sayfa Sosyal Medya İşte Hande Doğandemir’in yeni rolü!..

İşte Hande Doğandemir’in yeni rolü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son dönemde yoğun çalışan ve setten sete koşan isimlerden birisi. Geçen sezon Annemizi Saklarken isimli dizi projesinde çok başarılı bir performans ortaya koymuş olsa da bu dizinin ömrü sadece 8 bölüm olmuştu.

Ünlü oyuncu bu sezon da yine benzer bir talihsizlik yaşadı. Hayat Bugün isimli dizide başrolde yer alan oyuncu yine 8 bölüm ekranda kalabilen dizi ile, üst üste televizyon projelerinde hüsran yaşadı.

Annemizi Saklarken ve Hayat Bugün dizilerinde iyi performanslar sergilemesine rağmen reytinglerin düşük olması nedeniyle ekip arkadaşları ile birlikte talihsizlik yaşayan Hande Doğandemir, yeni projesiyle adından söz ettirecek.

İşte Hande Doğandemir'in yeni rolü!.. 7

Güzel oyuncu, 49 isimli sinema filmi ile beyaz perdede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan 49, çok etkili ve geçmişte çok konuşulan bir konuyu anlatacak.

Suriye’de bir dönem dehşet yaşatan terör örgütü DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan filmin yönetmenliğini Hakan İnan üstlenirken senaryosunu ise Barış Erdoğan ile İlker Arslan kaleme aldı.

Filmin başrollerini Hande Doğandemir’e İsmail Hacıoğlu eşlik ediyor. 49 filminin oyuncu kadrosunda, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve usta oyuncu Kerem Alışık’da yer alıyor.