Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Maraşlı dizisinden son karar!

İşte Maraşlı dizisinden son karar!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın yeni bölümünde heyecan hız kesmiyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 11. bölümünde neler yaşanacağını merakla bekleyen hayranlar, heyecanla başlama saatini bekliyor… Maraşlı, büyük bir karar verecek. Bu kararın da önemli sonuçları olacak. İntikam yemini eden Maraşlı, ilk kez Necati ile de temas kuracak… Maraşlı, Mahur’u bu işe bulaştırdığı için de büyük pişmanlık yaşıyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Maraşlı, vurulan Mahur’un intikamını almak için and içiyor. Sami’nin adamları tarafından vurulan Mahur ameliyata alınacak. Aziz, Firuzan ve İlhan’ın; Mahur’un yaralanmasından dolayı sorumlu tutacağı bölümde Maraşlı bu hain pusunun bedelini çok ağır ödetecek.

Sami’nin peşini bırakması için Savaş’ın, Maraşlı’nın evine saldırı düzenleteceği bölümde taş taş üstünde kalmayacak. Evinin kurşun yağmuruna tutulmasıyla daha da hırslanan Maraşlı büyük bir çatışmanın hazırlığını Nevzat ile birlikte yapacak. Tansiyonun yükseleceği bölümde; Heyecan dolu bölümde; Maraşlı ve Savaş’ın karşıya karşıya geleceği çatışmada nefesler tutulacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” her Pazartesi saat 20:00’da ATV’de ekrana geliyor…