Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde her şey değişti, Yıldız hariç!

Yasak Elma dizisinde her şey değişti, Yıldız hariç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde, yeni bir dönem başlıyor. Bu akşam dizinin 103.bölümünü izleyeceksiniz. Ancak yapımda önemli bir değişiklik olduğunu da hemen hatırlatalım.

102. bölümün ardından Yasak Elma bir kez daha değişim dalgası ile karşılaştı. Senaristler ve yapım ekibi yeni bir denklem ortaya koyuyor. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Nilperi Şahinkaya’nın kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde her şey değişiyor, tek değişmeyen şey ise Yıldız kalıyor..

Geçen hafta evde çıkan yangından sonra Yıldız 5 yıl boyunca komada kaldı. Ama bu süreçte o kadar çok şey değişti ki, Yıldız’ın yeni hayatı adeta bir kabus olacak. Peki neler yaşanacak? Yıldız, Halitcan’ın büyüdüğünü görecek ama aynı zamanda Cansu’ya anne dediğine de şahit olacak. Çünkü Cansu ile Çağatay evlenmiştir..

Şahika ve Hasan Ali Bey ise her şeylerini kaybetmiş ama yaşama ve birbirlerine tutunmuştur… Şimdi Şahika, Yıldız’a yardım edecek. Şahika ile Yıldız işbirliği kime karşı derseniz, elbette ki Ender’e karşı… Çünkü Ender her şeyin sahibi oluyor.

Yasak Elma dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde dizi karakterlerinin yeni imajlarına da çok şaşıracaksınız…

Yıldız, gözünü 5 yıl sonrasına açar. Yangının üstünden yıllar geçmiş ve herkesin hayatı değişmiştir; ama Yıldız eski hayatını geri kazanmak için elinden geleni yapmaya hazırdır.  İşte Yasak Elma 103. bölüm fragmanı: