Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Pazartesi dizi rekabetinde birinciliğin en güçlü adayı!

İşte Pazartesi dizi rekabetinde birinciliğin en güçlü adayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları dizi rekabeti Kasım ayında çok sertleşecek. Yasak Elma’nın iki haftadır birincilik elde ettiği pazartesi akşamları, atv’de ise Kalp Yarası dizisi yayınlanıyor. Bu iki yapıma şimdi yeni rakipler geliyor.

1 Kasım Pazartesi akşamı itibari ile Show TV ekranında yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisi birinciliğe aday olan dizilerden birisi. Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı dizi mafya ile polis arasındaki mücadeleyi anlatacak.

Üç Kuruş dizisinin başlaması ile birlikte reyting tablosunun yeniden düzenlenmesi bekleniyor. Ancak asıl büyük çıkışı yapması beklenen dizi TRT1’den geliyor…

8 Kasım Pazartesi akşamı Alparslan Büyük Selçuklu isimli yeni dizi başlayacak. TRT1’in geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindeki projenin oyuncu kadrosu tamamen yenilendi.

Hikayesi geçen sezona göre geriye doğru giden dizinin başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor. Dizi için yine geniş bir plato kuruldu ve büyük bir bütçe kullanıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonun en etkili yapımlarından biri olması kesin… Geçen sezon da TRT1 yine pazartesi akşamları en iyi reytingleri alan kanal konumundaydı. Alparslan dizisinin de aynı konumu kamu yayıncısına sağlaması bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin fragmanı da çok etkileyici. Özellikle savaş sahneleri izleyenleri çok şaşırtacak. Fahriye Evcen ile Barış Arduç da savaş sahneleri için özel eğitimler aldı. Bu eğitimlerin de etkisi ile dizinin çok sert sahnelerle ekrana gelmesi bekleniyor.

İşte Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümünden ikinci fragman: