Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde roller tersine döndü!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde roller tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hikayenin gidişatı yedinci bölümde önemli bir değişim yaşayacak.

Azra karakterinin eşi Sergen’in kendisini aldattığını öğrenmesinin ardından yapacakları merakla bekleniyor. Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı karakterin kocası tarafından aldatılan bir kadın konumunda kötü birisine dönüşme ihtimali de bulunuyor.

Dizinin yedinci bölüm fragmanında Sergen’in Azra’ya “Bu kadar kötü olamazsın” şeklindeki sözleri dikkat çekecek. Aldatılan kadının intikamı kötü olur. Bu söz çok söylenen bir söz ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de bu sözün hakkını verecek sahnelerle geliyor.

Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde roller değişecek. Artık avcı konumunda olan Azra, av konumunda ise Sergen var….

Azra, aldatılmanın hırsını Sergen’den çıkartmak için bazı oyunlar planladı. Bu oyunların ne olduğunu da yeni bölümde izleyiciler görmeye başlayacak. İşte 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak dizinin 7. bölümünden ilk fragman: