Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’li Kaçış dizisine taze kan!

Engin Akyürek’li Kaçış dizisine taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan Kaçış dizisi için hazırlıklar sürüyor. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun bulunacağı dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim katıldı.

Türkiye pazarına açılmaya hazırlanan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak Kaçış’ın oyuncu kadrosuna katılan isim Onur Bay oldu. Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl rol aldıktan sonra birkaç ay önce ekipten ayrılan Bay, Son Yaz dizisinin oyuncusu olmuştu. Ancak Son Yaz hakkında final kararı verilince Onur Bay’ın bu macerası kısa sürede sona ermişti.

Ancak genç oyuncu çok fazla beklemeden yeni bir projeye imza attı. Genç oyuncu başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Disney Plus dizisi Kaçış’ta rol alacak.

Engin Akyürek'li Kaçış dizisine taze kan! 7

Kaçış dizisinin çekimlerinin kasım ayı içinde Gaziantep’te başlaması bekleniyor. Dizide Engin Akyürek Mehmet isimli bir savaş muhabirini canlandıracak. İrem Helvacıoğlu da Zeynep isimli bir karaktere hayat verecek.

Same Film ve O3 Medya işbirliğinde çekilecek. Sekiz bölümden oluşacak Kaçış, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak.

Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği dizide hareketli çatışma sahnelerinin olacağı belirtiliyor.