Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Sana Söz dizisi için final kararı alınmasının gerçek nedeni!

İşte Sana Söz dizisi için final kararı alınmasının gerçek nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Sana Söz isimli polisiye dizinin 7. bölümde final yapmasına karar verildi. Star TV’nin bu sezonki dizi politikasını bilenler, bu yapıma yeterince şans vermediğini düşünebilir…

Kazara Aşk düşük reytinglerine rağmen 13 bölüm devam edebildi. Ada Masalı dizisi de Sana Söz’e benzer reytinglerle 25 bölüm ekranda kalma şansı elde etti. Peki Sana Söz dizisi için kanal yönetimi neden 7. bölüm için final kararı verdi. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizinin bitmesinin arkasında ne olduğunu izleyiciler merak ediyor.

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bitmesinin nedenlerinden birisi reyting. Bu doğru, ancak bir başka nedeni daha olabilir…

İşte Sana Söz dizisi için final kararı alınmasının gerçek nedeni! 20

Erkan Petekkaya geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve böbrek rahatsızlığı yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ancak oyuncu sağlık durumunu dizi çekimleri nedeniyle bir süre ertelemek fikrindeydi…

Durumu hakkında bilgi veren oyuncu, çekimlerin yoğun olduğunu ve şimdilik ameliyatı ertelediğini de söylemişti.

Böbreklerinde sorun bulunan Erkan Petekkaya, bu nedenle de 3-4 gün kadar hastanede tedavi geçirdi. Küçük bir operasyon gerekiyordu ama dizi çekimleri de oyuncuyu zorluyordu.

Erkan Petekkaya, yaptığı açıklamada şöyle söylemişti: “Böbreklerimde sorun vardı, yaklaşık olarak 3-4 gün hastanede tedavi gördüm. Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun o yüzden o operasyonu şimdilik erteledim. İlerleyen zamanlarda böbreğime stent takılması gerekiyor. Bu yüzden ameliyat masasına yatacağım”

Sana Söz dizisinin bu haftaki reytinglerinin düşük gelmesinin ardından Star TV’nin aniden final kararı alması beklenmiyordu. Çünkü kanal yönetimi daha önce de benzer oranlar alan dizilerine daha uzun süreler fırsat tanımıştı.

Anlaşılan bu sefer Erkan Petekkaya’nın durumu diziye verilebilecek olan fırsatın önüne geçti. Ünlü oyuncu dizi final yapacağı için artık sağlık konusunu ertelemeden gerekli operasyonu yapabilecek.

Erkan Petekkaya’nın sağlık sorunları nedeniyle dizinin bittiği gibi bir bilgi yok ama, Star TV’nin ani final kararına bunun etki etmiş olma ihtimali var.