Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ünlüsü, işte diziyi anlatan ilk görüntü!

İşte Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ünlüsü, işte diziyi anlatan ilk görüntü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisinden sonra Ay Yapım’ın Çukur ile açtığı yoldan şimdi de Üç Kuruş dizisi yürüyor… Show TV ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan yeni diziden ilk önemli detay ortaya çıktı.

Kartal karakterine hayat verecek olan Uraz Kaygılaroğlu, Ay Yapım ile anlaşan ilk ünlü isim olmuştu. Kendisine teklif edilen Efe karakteri yerine Kartal isimli rolü tercih eden oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde yer alan ve çok da başarılı bir işe imzasını atan Uraz Kaygılaroğlu, ayrıca geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de başrolde yer aldı.

Hayranları ünlü oyuncunun yer aldığı Üç Kuruş isimli dizisini merakla bekliyor. Oyuncunun yeni dizideki yeni imajı da ilk kez ortaya çıktı. Oyuncu, yeni dizideki imajını instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

İşte Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ünlüsü, işte diziyi anlatan ilk görüntü! 1

Rolü için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, Roman bir karakter ile ekranda yerini alacak. Roman dansları konusunda eğitim aldığı da ortaya çıkan Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ismi olarak dikkatleri çekiyor.

Kartal rolü için bir süredir hazırlanmakta olan oyuncunun imajını yenilemesi hayranlarını fazlası ile şaşırttı. Sosyal medyada oyuncunun bu haline büyük ilgi vardı. Hayranları Üç Kuruş dizisini daha da çok merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ünlüsü, işte diziyi anlatan ilk görüntü! 2

Özellikle oyuncunun roman danslarındaki performansını takipçileri heyecanla bekliyor. Roman mahallesinde geçecek olan Üç Kuruş dizisinde diğer oyuncuların imajları da şimdiden hayranlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Dizi için Sarıyer’de özel bir mahallenin oluşturulduğu ve oyuncuların kostümlerinin de Roman motifleri taşıyacağı belirtiliyor. Uraz Kaygılaroğlu’nu dizide daha çok eşofman giyen bir roman karakteri olarak izleyeceksiniz. Özel olarak hazırlanan kostümler için de büyük bir emek harcanıyor.