Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 16 Eylül Perşembe 209. bölüm fragmanı izle!

Emanet 16 Eylül Perşembe 209. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında hafta başında izleyicilerle yeniden buluşan Emanet dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Gelen reyting oranları geçen sezona göre biraz düşük seyrediyor. İzleyici ilgisi geçen sezonun ortalarında bir hayli yükselmiş ancak sezon sonuna doğru düşüşe geçmişti.

Emanet dizisinin ikinci sezon açılış da düşük reytinglerle devam etse de ilerleyen haftalarda yükseliş yaşanması bekleniyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 208 bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü 16 Eylül Perşembe akşamı saat 1900’da izleyebileceksiniz. Dizinin fragmanı yayınlandı, 209. bölümden ilk görüntüler aşağıda yer alıyor.

Seher ve Yaman’ın birbirlerinden vazgeçemediklerini izleyiciler 208. bölümde gördüler. Yaman ve Seher her şeye rağmen birbirlerini düşünmeye devam ediyor.

Aralarındaki mesafeye rağmen kalpleri bir atan Yaman ve Seher karakterlerini görüyoruz. Ayrıca Yaman’ın Seher’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Emanet dizisinin çarşamba akşamı yayınlanan 208. bölümünün fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni heyecanlara gebe olan Emanet hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.