Ana sayfa Sosyal Medya İşte Uğur Aslan ve Sema Ergenekon çiftinin çocuklarıyla birlikte mutlu aile tablosu!

İşte Uğur Aslan ve Sema Ergenekon çiftinin çocuklarıyla birlikte mutlu aile tablosu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Uğur Aslan, Kanal D’nin  Yargı dizisindeki ‘Eren Komiser’ rolünün yanı sıra eğlenceli halleri ve türkülere kattığı yorum ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri.  

Afara Müzikali ve Kanal D’de yayınlanmaya başlayan, müzikal gösterisiyle aynı adı taşıyan müzik eğlence programıyla da adından söz ettiren Uğur Aslan oğlunun doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Ünlü senarist Sema Ergenekon ile 22 yıllık evliliğinden üç çocuğu bulunan oyuncu, oğlu Şems’in doğum gününde instagram hesabından paylaşımlarda bulundu.

İşte Uğur Aslan ve Sema Ergenekon çiftinin çocuklarıyla birlikte mutlu aile tablosu! 8

Sema Ergenekon ve Uğur Aslan çifti oğulları Şems’in doğum gününü birlikte kutladı. Uğur Aslan fotoğrafa, ‘İyi ki doğdun Şems’im, güneşim oğlum, sağlıklı huzur dolu bir ömrün olsun adamım’ yazdı.

Senarist Sema Ergenekon aynı zamanda Uğur Aslan’ın da rol aldığı, Kanal D’nin yılın en çok ses getiren dizisi Yargı’nın senaryosunu kaleme alıyor. Üniversite yıllarında tanışan çiftin 22 yıldır süren mutlu bir evliliği var. Ünlü çiftin iki kız bir erkek 3 çocuğu bulunuyor.

İşte Uğur Aslan ve Sema Ergenekon çiftinin çocuklarıyla birlikte mutlu aile tablosu! 9

Ekran macerasına 2005 yılında yer aldığı Kale İçi dizisiyle başlayan Uğur Aslan; Yer Gök Aşk, Kayıp, Karadayı, Kara Sevda ve Siyah Beyaz Aşk gibi güçlü projelerde boy gösterdi.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de içli dışlı olan, keman ve ney çalabilen ünlü oyuncu, şimdilerde Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı ile izleyici karşısına çıkıyor.

Başrolünde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizide ‘Komiser Eren’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu, sergilediği performansla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Uğur Aslan aynı zamansa BKM’nin yapımcılığı üstlendiği Afara adlı arabesk müzikalle de dikkat çekiyor.