Ana sayfa Dizi Haberleri Entrika dolu Gülümse Kaderine bitiyor, gülüp eğlenmek isteyenler için Seversin başlıyor!

Entrika dolu Gülümse Kaderine bitiyor, gülüp eğlenmek isteyenler için Seversin başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, kış sezonunun başında izleyicilerin büyük eleştirisini alan stratejisini sürdürüyor. Reytingleri düşük gelen dizilerin hiç acımadan ipini çeken kanal en son Gülümse Kaderine’nin finaline karar verdi. Gülümse Kaderine önümüzdeki hafta final yapıyor. Entrika dolu bu dramın yerine yaz günlerine uygun olarak bol gülmeli Seversin dizisi ise Kanal D’nin yeni sürprizi olarak izleyicilerle buluşacak.

Özellikle Bahar Şahin hayranları tarafından büyük heyecanla beklenen Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümüyle reytinglerden çok düşük puan almıştı. İkinci ve üçüncü bölümde de bu durum devam edince Fox TV daha fazla beklemedi ve beşinci bölümünde final yapmasına karar verdi.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayatta kalma mücadelesini anlatan ve başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı Gülümse Kaderine dün akşam beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak beşinci bölümüyle final yapacak.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gülümse Kaderine biterken, aynı gün Kanal D ekranında yayınlanacak olan Seversin isimli yaz dizisi izleyicileri kendisine bağlamaya çalışacak.

Seversin’in ilk bölümü 1 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak. Dizi hayranları da çarşamba günleri dram dizileri izlemek yerine, ekranda neşeli ve eğlenceli romantik bir komedi olan Seversin’i bırakacak. Dizinin ikinci tanıtım filmi yayınlandı ve yine çok beğenildi.

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Seversin dizisinin konusu şöyle olacak: Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM’de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya’yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.