Ana sayfa Dizi Haberleri İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu

İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz ekranında izleyiciler ile buluşacak olan romantik komedi dizileri yola çıktı geliyor! Yaz sezonunda ekranları renklendirecek eğlenceli aşk hikayeleri ve yeni dizi çiftleri, sosyal medyada da şimdiden konuşulmaya başladı bile. Ekran uyumları merak konusu olan oyuncularla birlikte dizileri de merak konusu…

Romantik komedi dizilerinde görmeye alıştığımız oyuncular da pek yok bu çiftlerin arasında. Genelde dram dizilerinde izlediğimiz isimler. İşin güzel ve dikkat çekici yönü de bu…

Genç ve başarılı isimleri bir araya getiren 4 dizi, şimdiden dikkatleri çekmeye başladı bile! Show TV’nin Cam Tavanlar, Star TV’nin Ada Masalı ile Kanal D’nin iki dizisi Baht Oyunu ve Aşkın Tarifi için geri sayım başladı!

Başroldeki isimlerle ön plana çıkacak olan bu dizilerin yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte, ekranın yeni partnerleri için de sosyal medyada çokça konuşmalar yapılacağı kesin!

İşte hepsi birbirinden başarılı, farklı projelerde dikkat çekmiş isimlerin bir araya geldikleri 4 yeni yaz dizisi ve tüm detaylar…

CAM TAVANLAR

İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu 10

‘Cam Tavanlar’ çok yakında Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin verdiği mesaj ve iddiası büyük. Kadınların iş yerlerinde yaşadığı sorunları öne çıkartan bir yapım olması beklenen dizi merakla bekleniyor.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı, Kerem Çatay ve Ömer Özgüner ortaklığında kurulan Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi ‘Cam Tavanlar’ keyifli hikayesiyle yaz döneminde izleyicilerin içini ısıtmaya geliyor.

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.

Başarılı senarist Meriç Acemi’nin kaleminin Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşacağı ve izleyenleri renkli, keyifli bir dünyanın içine çekecek dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ

İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu 11

Kanal D’nin, çekimleri tüm hızıyla devam eden yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin yayın tarihi belli oldu. 7 Haziran Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan dizinin ikinci tanıtımı da ilgi gördü. Aşkın Tarifi; Gaziantepli Fırat şefin, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a ders vermek isterken, gerçek aşk ile buluşmasını konu alıyor.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Aşkın Tarifi’nin genel hikayesi şöyle;

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

ADA MASALI

İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu 12

Bu yaza romantik hikayesiyle damga vuracak Ay Yapım’ın Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın oyuncuları çekimler başlamadan önce okuma provasında bir araya geldi. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı, Ay Yapım’ın Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın çekimler öncesi son hazırlıkları tamamlanıyor. Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak dizinin okuma provası gerçekleşti.

Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.

BAHT OYUNU

İşte yaz ekranının 4 romantik komedi dizisi: Ada Masalı, Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu 13

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.

Eğlenceli hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosu ile öne çıkan ‘Baht Oyunu’nun çekimleri son derece eğlenceli bir ortamda devam ediyor. İlk tanıtımıyla büyük ilgi gören ve yaz ekranının fenomen dizisi olacağının sinyallerini veren ‘Baht Oyunu’ çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.