Ana sayfa Sosyal Medya Senden Önce dizisi için alınan final kararı Alp Navruz hayranlarını şoke etti!

Senden Önce dizisi için alınan final kararı Alp Navruz hayranlarını şoke etti!

tarafından ker_def

Senden Önce isimli dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle uzun süre ekranda kalamayacağı zaten anlaşılmıştı. Ancak Alp Navruz’un hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde bulunan hayranlarının yoğun sosyal medya çabasının bir işe yarayıp yaramayacağı merak ediliyordu.

Basında yer alan haberlere bakılor ise dizinin 3. bölümü ile birlikte final yapacağına yönelik bilgiler geliyor. Bu da demek oluyor ki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden bu yana kariyer çıkışı sergileyen, sürekli başarılı projelerde yer alarak ismini çok daha geniş kitlelere duyuran Alp Navruz, ilk kez bir talihsizlik yaşıyor.

Tabii ki Alp Navruz hayranları bu durumdan pek de memnun değil. Senden Önce dizisinin hikayesine yönelik fazla eleştiri yapılacak gibi değil, zaten proje yeni başladığı için izleyicinin hikayenin derinlerine inmesi de mümkün olamadı.

İlk iki bölümde elde edilen düşük reytingler ile karar verilmek durumunda kalındı. Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi iki etkili kadın oyuncunun da böyle önemli bir projeden talihsiz bir erken final ile ayrılmaları kariyerleri adına önemli bir şanssızlık oldu.

Senden Önce dizisine sadece 3 bölüm şans tanınmış olması da biraz şaşırtıcı. Dizinin tanıtımları bile aylar öncesinden başlamıştı ve elde edilen bu sonuç büyük bir hayal kırıklığı olarak gözüküyor.