Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, dizi kariyerinde ilk kez böyle büyük bir sorunla yüz yüze geldi!

Alp Navruz, dizi kariyerinde ilk kez böyle büyük bir sorunla yüz yüze geldi!

tarafından ker_def

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Alp Navruz, dizi dünyasının en popüler erkek oyuncularından birisi olarak biliniyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde geniş bir hayran kitlesinin takip ettiği oyuncu, şimdiye kadar çok etkili projelerde yer alarak iyi bir şöhret elde etti.

Alp Navruz, hep başarılı dizi projelerinde yer aldığı için seçimlerini neye göre yaptığı da çok konuşulmuştu. Önceki yıllarda yaptığı açıklamada hikayenin ve karakterin dizinin içinde nasıl gelişeceğini öğrenmeden, senarist ile konuşup da dizinin nereye gideceğini bilmeden karar vermediğini açıklayan Alp Navruz, bu özelliği ile de hep güçlü hikayelerin başrolünde yer aldı.

Ancak 2023-2024 sezonunda izleyicilere farklı bir hikaye sunma hedefi ile yola çıkan Senden Önce isimli dizi projesi, Alp Navruz hayranlarını fazlası ile şaşırtmaya devam ediyor.

Dizinin yine iyi bir hikayesi olduğunu, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi güçlü kadın oyuncuların da varlığı ile iyi sonuçlar almasının beklendiğini belirtelim.

Tüm bu beklentilere rağmen Senden Önce isimli dizi projesi ne yazık ki iyi reytingler elde edemiyor.

Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan dizinin ilk iki bölümünün de düşük reytingler elde ettiğini, Alp Navruz hayranlarının sosyal medyada ortaya koyduğu büyük etkileşimin reyting oranlarına yansımadığını görmekteyiz.

İlk bölümde 2’li reytingler elde eden ve ortalamanın çok altında gelen bu sonuçlar ile olumsuz bir imaj yayan Senden Önce dizisinin ikinci bölümde toparlanması bekleniyordu.

Ancak bu gerçekleşmedi. Dizinin ilk bölüme göre daha da kötü reytingler elde etmesi ve sıralamada çok gerilere düşmesi şaşkınlık yaşattı.

Tüm kişiler kategorisinde 26. olabilen, AB grubunu 19. olarak bitiren ve ABC1 grubunda da 22. sırayı elde eden Senden Önce dizisi, Alp Navruz’un bundan önceki dizi projelerinin başarısını yakalayamayacak gibi gözüküyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakteri ile popüler hale gelen ve dünyanın birçok ülkesinde de geniş hayran kitlelerine ulaşabilen Alp Navruz, kariyerinde üst üste önemli projelerde bulundu.

Elimi Bırakma, Zümrüdüanka, Ada Masalı, Yürek Çıkmazı gibi önemli dizi projelerinde başrollerde iyi performanslar ortaya koyan Alp Navruz’un yeni dizisi Senden Önce de çok iddialı geldi.

Ancak bu iddialı dizi izleyiciler tarafından yeterince takdir görmedi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda birçok izleyici bu sonuçlara inanmak istemiyor. Farklı ve terk köşe olarak nitelendirilebilecek bir hikaye olmasına rağmen Senden Önce dizisi izleyicinin dikkatini çekmiyor.

Senaryonun iyi olduğunu, oyuncuların ve çekim kalitesinin başarılı olduğunu ifade eden birçok dizi hayranı, “Her şey başarılı, izleyici daha ne istiyor? Seyirciyi anlamak mümkün değil” gibi yorumlar yazarak sosyal medyada şaşkınlık ifadeleri paylaşıyor.

Alp Navruz’un da bu kadar başarılı dizi kariyerinde bu kadar düşük reytingler alan bir dizisinin daha olmadığını ve oyuncu adına da kötü bir süreç geçmekte olduğunu belirtelim.