Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden final sonrası güzel bir sürpriz yaptı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden final sonrası güzel bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara hafta içinde yayınlanan 43. bölümüyle veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finali, izleyiciyi hüzünlendirse de mutlu sonla bitmiş olması ise sevindiren bir gelişme oldu. Engin Akyürek’in oynadığı Barış ve Demet Özdemir’in hayat verdiği Zeynep’in evlenmeleri de bir başka sürprizdi.

Keyifli düğün sahnesinin ardından, Zeynep’in abisinin adına açtığı ve zor durumda olan kız çocuklarına, kadınlara destek olmak için kurduğu vakfın açılışındaki konuşma ile son buldu.

Final sahnesinde Zeynep’in yaptığı ve “Kaderimiz doğduğumuz evlerde yazılır” sözleriyle, kadınların hayatta başarılı olmak adına, boynuna takılan prangalardan kurtularak çabalamaları gerektiğine vurgu yapan sözleri ise dikkat çekti.

Demet Özdemir’i romantik komedide görmeye alışanlar için Doğduğun Ev Kaderindir farklı bir dizi oldu. İbrahim Çelikkol ile diziye başlayan oyuncu, Engin Öztürk ile bitirdi.

Başarılı performansıyla da beğeni topladı. Ayrıca dizinin setinde bol bol video ve fotoğraf çekerek sosyal medyadan da paylaşan oyuncu, fanlarını da mutlu etti.

Dizi bitti. Demet Özdemir ise eskisi kadar çok paylaşım yapmıyor. Ancak son yaptığı paylaşım, güzel bir sürpriz oldu. Oyuncu, dizide Nermin annesini oynayan Senan Kara ile setteki keyifli bir anlarının olduğu videoyu paylaştı.

Kara’nın, Özdemir tarafından videoya alındığını farkedince kalkıp gitmeye çalışması Demet Özdemir’i güldürüyor. İşte artık nostalji olan setteki o anılardan bir tanesi…