Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, kariyeri adına yeni bir yol için ilk adımını attı!

Kerem Bürsin, kariyeri adına yeni bir yol için ilk adımını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı’ndaki arkadaşı ile yeni işe adım attı! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisiyle başladığı Türkiye kariyerinde çok iyi noktalara geldi. Üst üste önemli projelerde yer alan oyuncu, mütevazi kişiliği ile de geniş bir hayran kitlesinin sevgisini kazandı.

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle birlikte ününü yurt dışına da yayan Kerem Bürsin, Hande Erçel ile olan aşkıyla da gündemden düşmüyor. 58 hafta süren dizinin çekimlerinde yoğun bir dönem geçiren oyuncu, şimdi dinlenmenin keyfini çıkartıyor.

Geçtiğimiz hafta bir reklam çekimi için yeniden kamera karşısına geçen Kerem Bürsin’in yeni bir projesi daha ortaya çıktı. Bir sinema filmi için hazırlık yapan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde beraber çalıştığı yönetmen Altan Dönmez ile yeni bir yola giriyor…

Bir yapım şirketi kuran oyuncu, sinema filmine yatırım yapacak. Yapımcı kimliği ile de sanat dünyasında olmaya karar veren Kerem Bürsin, yeni seçtiği rota ile birçok isme de örnek oldu. Dizilerden kazandığı parayı sinemaya yatıracak olan oyuncu, sanatın gelişmesi adına elini taşın altına koyarak takdiri hak etti.

Ünlü oyuncu ayrıca Disney’in Türkiye operasyonu için hazırlanan yeni dizi için de görüşmelerde bulunuyor. MF Yapım tarafından hazırlanan dizi için ünlü oyuncu ile görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Kendisine yeni bir rota çizen Kerem Bürsin hem yapımcı olarak hem de oyuncu olarak sektörde yerini sağlamlaştırmak istiyor.