Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’da Can Yaman çılgınlığı çığ gibi büyüyor! Son video ağızları açık bıraktı!

İtalya’da Can Yaman çılgınlığı çığ gibi büyüyor! Son video ağızları açık bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Can Yaman, İtalya’yı kasıp kavurmaya devam ediyor. Türkiye’dekinden daha fazla ilgili İtalya’da gören oyuncunun son görüntüleri ağızları açık bıraktı.

İtalya’da çekilecek yeni dizi Sandokan’da rol almak üzere bir süre önce İtalya’ya yerleşen Can Yaman, artık o ülkenin vatandaşı gibi oldu. İtalyan spiker Diletta Leotta’yla büyük aşk yaşayan ve hatta iddialara göre evlilik hazırlığı yapan oyuncu İtalya’da kaldığı süre boyunca birçok projede yer aldı.

Sevgilisi Diletta Leotta’yla Türkiye’de tatil yapan, ailesiyle tanıştıran Can Yaman, İtalya’ya dönüşünün hemen ardından yeni bombasını patlattı. Can Yaman, kendi adını taşıyan parfüm markasını çıkaracağını duyurdu.

İtalya'da Can Yaman çılgınlığı çığ gibi büyüyor! Son video ağızları açık bıraktı! 7

Can Yaman İtalya’da sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Nitekim oyuncunun, Mania adıyla çıkardığı parfümden elde edeceği geliri ihtiyaç sahibi çocuklarla paylaşacağını açıkladı.

Ayrıca ülkede bir dernek kuran Can Yaman, geçtiğimiz ay Roma’da bir hastaneyi ziyaret ederek çocuklara çeşitli yardımlarda bulunmuştu.

Can Yaman’ın sosyal medyaya düşen son videosu ise yine büyük şaşkınlık yarattı. Yaman videoda bir kraliyet ailesi üyesi gibi balkondan hayranlarını selamlıyor. Aşağıda ise yüzlerce hayranı çığlıklar atarak Can Yaman’ı görmeye çalışıyor.

Bu video genç oyuncunun ülkede ne kadar çok sevildiğini bir kez daha kanıtladı. Hayran kitlesi bir çığ gibi büyüyen oyuncunun ününün ileride nerelere varacağı büyük merak konusu.