Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İtalya’da Can Yaman dışında bir Türk oyuncu daha gündemde!

İtalya’da Can Yaman dışında bir Türk oyuncu daha gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, 1 yıldır İtalya’da yaşıyor ve burada yaptığı projelerle hayranlarını memnun ediyor. Yardım faaliyetinden, reklam çekimine ve son olarak da yeni bir polisiye diziye kadar Can Yaman’ın birçok kariyer adımını yakından biliyorsunuz.

Can Yaman gibi İtalya’da çok dikkat çeken bir Türk oyuncu daha var… Emre Çetinkaya’dan bahsediyoruz… ‘En iyi erkek oyuncu ödülü’ olarak Salento Film Festivali’nde dikkat çeken oyuncu, ülkemize yine bir gurur yaşattı.

Emre Çetinkaya’ya dizi hayranları geçen sezon Kırmızı Oda’dan hatırlayacaktır. Melisa Aslı Pamuk’un sevgilisi Yasin rolünü canlandıran oyuncu, başarılı bir iş çıkarmıştı.

İtalya'da Can Yaman dışında bir Türk oyuncu daha gündemde! 8

Salento Film Festivali’nde ise “I am you” isimli sinema filmindeki performansı ile ödüle layık bulunan Emre Çetinkaya, bir mültecinin hikayesi ile izleyicileri derinden etkiledi

2019 yapımı olan filmde Mesud isimli bir mülteci karakterini canlandıran Emre Çetinkaya’nın rol arkadaşı ise Damla Sönmez olmuştu.

İtalya'da Can Yaman dışında bir Türk oyuncu daha gündemde! 9

Amerika’da gösterilen film henüz Türkiye’de izleyicilerle buluşmadı. Damla Sönmez ve Emre Çetinkaya ikilisi bu projede başarılı partnerlikleri ile de dikkatleri çekti.