Ana sayfa İtiraflar İtiraflar! Hayatta Her Şey Var 14 Mart Perşembe bölümünü izle

İtiraflar! Hayatta Her Şey Var 14 Mart Perşembe bölümünü izle

tarafından ker_def

Evlilik ve İletişim Uzmanı İnci Yeşilyurt, Beyaz TV’de Nur Viral’in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında evlilik ya da ilişkilerinde sorunları olan ve özellikle son yıllarda artan boşanma oranları, ilişkilerin kısa sürmesi ve iletişim kurmada yaşanan problemler ile ilgili izleyicilerden gelen soruları yanıtladı… Beyaz TV’nin ilgiyle izlenen programında izleyicilerin anlattıkları hikayeler hayret uyandırdı. İtiraflar ile ilgili İnci Yeşilyurt’un da dikkat çeken yorumları vardı. Videodan programın tamamını izleyebilirsiniz.

Evlendikten sonra kocam yüzüme bakmaz oldu. Sürekli gözü dışarıda evlilik aşkı bitiriyor mu? 26 yaşındayım evlenmek istiyorum ama kadınlara güvenemiyorum internetten aşık olsam mutlu olabilir miyim? Karım bana kızınca beni tokatlıyor ben de babamın evine gidiyorum. Karım beni çok mu seviyor? Kocama çok aşıktım ama şimdi yüzünü görmek istemiyorum. Aşk bitince boşanmak gerekir mi?

Babam hastanede yatarken annem beni eve kabul etmedi. Babam hastanede yatarken hastane köşelerinde kaldım.

21 yaşındayım 4 aylık evliyim eşimle birbirimizi seviyoruz. Eşim bana çok kıskançsın diyor. Ne yapmalıyım?
Babam 30 yıllık evli annemi aldatıyor. Babam 10 yıldır hapis yatan kadın hapisten çıkınca onunla birlikte oldu… Babamın dostu annemi ölümle tehdit etti…

Kocamı çok kıskanıyorum! Annem bana yanlış yaptı görüşmek istemiyorum! Gözyaşları sel oldu!

Aldatan erkeğin belirtileri neler? Aldatılan kadın ne yapmalı? Yasak aşkım karımı aradı! Lanetli bir kadına aşık oldum! Kocamı hiç sevmiyorum!