Ana sayfa İtiraflar İtiraflar! Hayatta Her Şey Var 22 Şubat Cuma Bölümünü İzle

İtiraflar! Hayatta Her Şey Var 22 Şubat Cuma Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Başarılı sunucu Nur Viral’in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün Beyaz TV’de! Sevilen hoca Yusuf Kavaklı’da her cuma sizlerle buluşmaya devam ediyor! Videodan 22 Şubat Cuma günü ekrana gelen bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Seferi olan biri imamlık yapabilir mi? Akşam cenaze defnedilebilir mi? Nikotin bandı orucu bozar mı? Cennet ve cehennem nerede? Hz. Ömer, müslüman olmadan önceki günahları için hesap verecek mi? Kabir azabı var mı? 32 farz bilmeyenin nikahı kıyılır mı?

Annesine bakmayan bağıran kişileri ahirette neler bekliyor? Karısını aldatan erkeklerin tövbesi kabul olur mu? Hacca giderken karısını götürmeyenlerin haccı kabul olur mu? 6 ay ayrı kalan karı kocanın nikahı düşer mi? Anne ve babalar çocuklarına namaz kılmasını öğretmek zorunda mı?

Cennette peygamberimizi görecek miyiz? Aşık olmak sevap mı? Anne ve baba üzerinde evlat hakkı var mı? Bir akrabamız ben küçükken ”Çeyizleri sandıkta çürüsün” diye beddua etmiş. Evlenemiyorum. Ne yapmalıyım? Kendime ev aldım ama oğlum onun borçlarını ödemedim diye benimle konuşmuyor. Günaha mı girdim? 1 ay önce kocamla ayrıldık. Ama şimdi birleştik. Nikahımız düştü mü?

3 harflilerden korunmak için ne yapmalıyız? Torpille işe girmek günah mı? Kocam sürekli arkasını dönerek uyuyor. Bu günah mı? Kocam bana ”Tapılacak Kadınsın” diyor. Kocam günaha giriyor mu?
Kadınların erkeklere selam vermesi doğru mu? Ahirette hangi dilde konuşulacak?

Cuma günü vaaz sırasında başka bir şeyle ilgilenmek günah mı? Müslüman bir erkek hristiyan bir kadınla evlenebilir mi? Namaz kılarken başka yerlere bakmak günah mı? Müslüman olmadan önce yapılan ameller sevap olur mu?

Karanlık ortamda namaz kılınır mı? Gusül abdesti ile namaz kılınır mı? Erkek çocuk doğurmadığım için kocam beni dövüyor!
Sokak röportajında vatandaştan gelen sorular ve canlı yayında seyircilerden gelen sorular yanıtlarını aradı.

Ölen babam için dua okumuyorum. Günaha giriyor muyum? İsmini vermek istemeyen erkek izleyicinin anlattıkları Nur Viral’i derinden yaraladı. Anlatılanlardan etkilenen güzel sunucu duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız video yayında!