Ana sayfa TV Programları Ivana Sert, yeni kaynana oldu!

Ivana Sert, yeni kaynana oldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının 270. Bölümü 29 Mart Cuma günü izleyicilerle buluştu. Programa konuk olan Ivana Sert, yarışmacılara ve izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı! Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği programın aynı zamanda birinci yaşı da kutlandı.

Bir koca yılı başarılı bir şekilde geride bırakan Gelinim Mutfak’tanın özel konuğu Ivana Sert oldu. Sempatikliği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ivana, Fatih Ürek ile birlikte yarışmacılara ve izleyenlere hoş bir vakit geçirdiler.

Ivana yeni projelerinden bahsettikten sonra gelinlerin yaptığı “Revani Pasta”sını tattı ve puanlama yaptı. Kırık Türkçesiyle yemeklerin lezzetinden bahsettiği sırada keyifli anlar yaşandı. Puanlama sonrasında alkışlarla stüdyodan ayrıldı…

Nazlı Hanımın Gözyaşları

Bugünkü programda Nazlı Hanım, geçmişte içinde ukde kalan bir olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

Besime Hanım, hafta finali için giydiği kıyafetle dikkatleri çekti. Gelinliğe benzer beyaz bir kıyafet olunca kaynanaların aklına gelinlik geldi. Bu konuşma üzerinden muhabbet eden kaynanalar Nazlı Hanımın üzgün suratını fark ettiler.

Nedenini sorduklarında Nazlı Hanım anlatmaya başladı. Evlendiği zaman gelinlik giyememenin verdiği üzüntülü durumu kaynanalarla paylaştı. Gözlerinden yaşlar akan Nazlı Hanımı diğer kaynanalar sakinleştirmeye çalıştılar. Nazlı Hanım, olayı yaşlı gözlerle anlatmaya devam etti…