Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’i hiç böyle görmediniz! O nasıl dans öyle?

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’i hiç böyle görmediniz! O nasıl dans öyle?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’da Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, oyunculuğu ile başarılı işlere imza atıyor. Performansı beğeni toplayan Özberk, bir süredir dizide birlikte başrolde yer aldığı İlhan Şen ile aşk yaşadığı haberleri ile de gündeme gelmekte.

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisi ile sosyal medyada da ilgi ile takip edilen bir isim. Dizinin ardından hayran sayısını da arttırdı ve şu anda 8,6 milyon takipçiye sahip bir isim olarak da dikkatleri çekiyor.

Oyuncuyu takip edenler, esprili ve enerjik kişiliğini de görebiliyor yaptığı paylaşımlardan. Burcu Özberk, son yaptığı bir paylaşımla ise sosyal medyada adeta olay oldu!

Hayranlarının büyük bir ilgi ile karşıladığı videoda Burcu Özberk’in dans ettiği anlar, sosyal medyada gündem oldu adeta! Dansçı ve kareograf Çisil Sıkı ile birlikte yaptığı dansın videosunu paylaşan Burcu Özberk takipçilerinden tam not alırken, dans konusundaki yeteneğini de ortaya koymuş oldu…

‘Biz de akıma katılmayalım mı?’  notuyla yayınladığı videoya kısa sürede binlerce beğeni yağarken, yapılan yorumlarda da Özberk’in takipçilerinin enerjisine hayran kaldıkları notlar dikkat çekmekte.

İşte Burcu Özberk’in izleyenlerin beğenisini toplayan o dans videosu…

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burcu Özberk (@burcuozberk)’in paylaştığı bir gönderi