Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’e hayranlarından dizi setinde moral desteği!

Burcu Özberk’e hayranlarından dizi setinde moral desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, zor bir yaz dönemi geçiriyor. Başrolünde Şükrü Özyıldız ile birlikte yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinin reytingleri iyi gelmiyor. Oysa ki ünlü oyuncunun daha önce yaz döneminde yayınlanan romantik komedi projelerine büyük ilgi olur ve reytingler iyi geldiği için de kış sezonunda da devam edebilirdi.

Bu sezon ise Burcu Özberk, hem aksiyon hem de eğlence odaklı ve romantizmi de içinde barındıran Ruhun Duymaz isimli dizi projesi ile Fox TV ekranında hayranları ile buluşuyor. Hem reytinglerin iyi gitmemesi hem hikayenin izleyicileri tatmin etmesi hem de Burcu Özberk’e yönelik son dönemde sosyal medyada ortaya çıkan eleştiriler ile proje hakkında olumsuzluklar üst üste geldi.

Ruhun Duymaz dizisinin akıbeti şimdiden bilinmez ama Fox Tv’nin düşük reytinglere uzun süre tahammül etmediğini biliyoruz.

Burcu Özberk hayranları ise hakkında çok olumsuz yorumlar yapılan ve zaman zaman büyük eleştirilerle sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncuya destek için setteydi.

“Ruhun Duymaz setini ziyaret ederek, yeni işinde kendisine desteklerimizi ve kocaman sevgimizi ilettik” notu ile fotoğraf paylaşan ünlü oyuncunun sadık hayranları, bu ziyaret ile birlikte oyuncuya desteklerinin devam edeceğini de ortaya koymuş oldu.

Burcu Özberk'e hayranlarından dizi setinde moral desteği! 7