Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici şaşkın! Camdaki Kız’a ne oldu öyle!

İzleyici şaşkın! Camdaki Kız’a ne oldu öyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çarpıcı hikayesiyle ekranlara geldiği ilk günden bu yana reyting sıralamasının birinciliğinden düşmeyen Camdaki Kız, dün akşam üç haftalık aradan sonra yeni bölümüyle ekrana geldi. Son bölümlerinde reytinglerinde düşüş sergileyen dizi yine çok iç açıcı bir sonuç almadı. İzleyici o kadar şaşkın ki Camdaki Kız’a ne olduğunu anlayamadı.

Kanal D’nin yeni yıl sebebiyle verdiği üç haftalık ara dün akşam sona erdi. Her bölümüyle fırtınalar yaratan dizi yine çarpıcı bir bölümle ekrana geldi. Zira bu bölümde Nalan nihayet kendisine çektirmediğini bırakmayan kocası Sedat’tan ayrılmaya karar verdi.

Dolayısıyla artık Camdaki Kız’da büyük bir değişim yaşanacak. Ancak Camdaki Kız dün akşamki heyecan dolu bölümüne rağmen reytinglerde yine kötü bir sonuç aldı. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reyting sıralamasında neredeyse birinciliği hiç bırakmayan dizi tüm izleyicilerde ortalamaya çok yakın aldığı puanla dördüncülüğe düştü.

İzleyici şaşkın! Camdaki Kız’a ne oldu öyle! 7

Aslında bu durum Camdaki Kız için yeni değil. Çünkü dizinin reytingleri son birkaç bölümdür düşüş trendinde. Özellikle de Fox TV dizisi Mahkum ekrana geldiğinden bu yana… Perşembe akşamı yaşanan reyting savaşına çok hızlı bir giriş yaşan Mahkum, reytingde birinciliği ele geçirdi ve ortalığı resmen darmaduman etti.

Camdaki Kız’la ilgili sıkıntıları ise bir süredir izleyici dile getiriyor. Hikayenin çok yavaş ilerlediğinden şikayet eden izleyici Nalan’ın sürekli acı çeken halinden de bıkmış durumda. Dolayısıyla senaryo grubunun, Camdaki Kız’ın yeniden tahta kavuşmasını sağlaması için ciddi bir atak yapması gerekiyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız’ın orijinal hikayesinde Nalan, Sedat’ta ayrıldıktan sonra aşık olduğu şoförünün evine yerleşiyor. Ve hatta şoförün ikinci karısı olmayı dahi kabul ediyor. Camdaki Kız’da Nalan nihayet Sedat’tan ayrılmaya karar verdi. Dolayısıyla hikayenin ikinci kısmı da çok yakın. Nalan’ın hayatının alt üst oluşu hikayeyi hareketlendirebilir ve Camdaki Kız’ı yeniden zirveye taşıyabilir.