Ana sayfa Dizi Haberleri İki karakterin korkunç ölümü! Bir Zamanlar Çukurova’da bu sonu kimse beklemiyordu!

İki karakterin korkunç ölümü! Bir Zamanlar Çukurova’da bu sonu kimse beklemiyordu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen iki karakteri, korkunç bir ölümle diziden ayrıldı! Kısa bir süre önce Saniye ve Gülten’in dizideki hikayesinin bittiği ve iki oyuncunun ayrılacağı gündeme gelmişti ama kimse böyle bir sonu beklemiyordu!

Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci, başarılı oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Hikayenin başından beri projede olan Yeninci, Adana şivesi, tarzı, tavrı ile Saniye’yi çok sevdirdi ve dikkat çeken bir performans sergiledi.

Aynı şekilde Gülten karakteri de dizinin ilk bölümünden beri projede yer alan bir isimdi. Ayrıca Selin Genç, izleyicinin karşısına ilk kez bu karakter ile çıktı. İlk oyunculuk deneyiminde izleyiciden tam not alan Genç için kariyerinde önemli bir yer tutuyor Bir Zamanlar Çukurova dizisi.

120. bölümü dün akşam ekrana gelen dizide, Gülten ve Saniye’nin ayrılışı ise hüzne boğan ve beklenmeyen bir sahneydi. Yol ortasında araba lastiğini değiştirmeye çalışırken, diziye yeni katılan Altan Gördüm’ün hayat verdiği Çolak Ağa’nın aracı çarptı Gülten ve Saniye’ye.

İşte Saniye ve Gülten’in öldüğü o acı kaza sahnesi…

Yola savrulan iki kadının akıbeti merak konusuydu. Ölüp ölmedikleri 121. bölüm tanıtımında ortaya çıktı. Feci şekilde can veren Gülten ve Saniye’nin haftaya yayınlanacak bölümdeki cenaze törenleri de hayli hüzünlü olacak.

Züleyha ile birlikte tüm çiftlik çalışanlarının ve özellikle Üzüm ve Gaffur’un hali ise gözyaşlarına boğacak. Hem karısını hem de kardeşini toprağa veren Gaffur’un hali yürekleri sızlatacak…

İşte 121. bölüm tanıtımı…

Bu arada dizinin iki oyuncusu, instagram sayfalarından duygularını paylaşarak veda ettiler. Selin Yeninci, “Hoşçakal Saniye” diyerek tüm ekibe ve izleyenlere teşekkür ederek veda etti…

İki karakterin korkunç ölümü! Bir Zamanlar Çukurova'da bu sonu kimse beklemiyordu! 8

Selin Genç de Cemal Süreya’nın Balzamin isimli şiiriyle başladığı veda yazısında, meslek hayatında büyük önem taşıyan Bir Zamanlar Çukurova’ya sözleriyle hüzünlendirdi…

İki karakterin korkunç ölümü! Bir Zamanlar Çukurova'da bu sonu kimse beklemiyordu! 9