Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür’den ayrılıyor mu?

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür’den ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür’ün yeni sezonu heyecanla beklenirken yaşanan kimi gelişmeler izleyicileri tedirgin etmeye başladı. Zira programın uzun zamandır ekibinde yer alan isimlerden Doğa Rutkay’ın da gideceği ile ilgili kaygılar sardı izleyenleri. Aynı şekilde 2018’den beri ekipte olan ve başarılı tiplemeleriyle dikkat çeken Ecem Erkek’in de gideceği kaygısıyla izleyenler, sosyal medyadan yorum yapmaya başladılar.

Geçtiğimiz sezon sonunda Güldür Güldür Show’dan Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Emre Altuğ’un ayrıldığı açıklanmıştı. Çağlar Çorumlu da daha önce Jet Sosyete’ye gitmiş ama geri dönmüştü. Bu sezon Kanal D’nin bir dizisine gideceği söylenmekte. Ancak Doğa Rutkay, Ecem Erkek ya da başka bir oyuncu ile ilgili bu şekilde bir gelişme yaşanmadı. En azından herhangi bir açıklama veya duyum yok.

Fakat Doğa Rutkay’ın yaz döneminde Ali Sunal ile ‘Ali Baba Doğa Ana’ isimli Youtube kanalında bir program yapmaya başlaması ve ardından Show TV’nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi’ni sunmaya başlayacağının ortaya çıkmasıyla izleyicinin de kafası karışmaya başladı!

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 12

Ecem Erkek şu sıralar Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli filminde oynuyor. Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı ve muhtemelen bir kaç hafta sonra da tamamlanacak. Dolayısıyla Ecem Erkek’in, eğer başka bir durum yoksa, Güldür Güldür’de oynamaya devam etmesi için film engel değil.

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 13

Ancak Doğa Rutkay’ın aynı anda iki ayrı programda çalışması biraz zor gibi duruyor! Youtube kanalı da bir yanda dururken tabii… Gelişmeler ne yönde olacak şu an için bir netlik yok ama kafaların karıştığı da sosyal medya yorumlarında görülmekte.

Ali Baba Doğa Ana programının Youtube’daki son videosuna yapılan yorumlar arasında bile Doğa Rutkay’a “Güldür Güldür’den gidiyor musunuz? Gitmeyin’ şeklinde yorumlar yapılmakta.

İşte o yorumlardan bazıları:

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 14

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 15

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 16

İzleyici tedirgin! Doğa Rutkay, Ecem Erkek de Güldür Güldür'den ayrılıyor mu? 17