Ana sayfa Dizi Haberleri Alkışlar Ali Sunal için…. Doğa Rutkay’dan bebek bezi bağlama konusunda tam not aldı

Alkışlar Ali Sunal için…. Doğa Rutkay’dan bebek bezi bağlama konusunda tam not aldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen Ali Sunal ve Doğa Rutkay, bir süredir Youtube üzerinden keyifli bir programa imza atıyorlar. İkili yeni anne ve baba olmanın tadını çıkarırken, çok küçük yaşlardan beri de iyi arkadaş olmanın getirdiği samimiyetleriyle programda herkesi keyiflendiren durumlara imza atıyorlar.

Bilindiği gibi Gazeteci-Yazar Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay, 2 yaşında ikiz çocuk annesi. Ali Sunal ise Nazlı Kurbanzade ile evli ve geçtiğimiz yıl Ağustos ayında baba oldu. Kızı Narin bir yaşına girdi. İki ünlü isim, anne ve baba olarak yaşadıkları zorlukları, çocuklarıyla ilgili keyifli ama sıkıntılı durumları, çocuk gelişimi ile ilgili bilgilerini deneyimlerini paylaşırken, hayli komik durumlara da imza atıyorlar.

Youtube’da Ali Baba Doğa Ana ismiyle yayın yapan ikili, yakında uzman konuklarla da izleyicilerden çocuklarla ilgili gelecek her türlü sorulara yanıt vereceklerini de belirtiyorlar.

Bu arada programın yeni bölümünde Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın bebeklerle ilgili yazılan bir maniyi okumaya çalışmaları, izleyenleri güldürdü. Bebek bezinin konuşulduğu bu programda Ali Sunal ve Doğa Rutkay birbirlerine takılarak eğlenceli sohbetlere imza attılar.

Ali Sunal, bebek bezini bir oyuncak bebek üzerinde değiştirme denemesi yaptı. Ali Sunal’ın bu konuda deneyimli olduğu da ortaya çıktı. Pek çok baba bebek bezi değiştirmekten pek anlamasa da Ali Sunal’ın eşine bebek bakımında yardımcı olduğu da ortaya çıkmış oldu. Ali Sunal, bebek bezini bağladı ve Doğa Rutkay da “Sınavdan geçtin” diyerek arkadaşını destekledi.

Alkışlar Ali Sunal için.... Doğa Rutkay'dan bebek bezi bağlama konusunda tam not aldı 7

Doğa Rutkay, Ali Sunal’ın bebek bakımı konusunda çok deneyimli olduğunu görüp bu konuda kendisini kutlamayı da ihmal etmedi ve eskiden bu tür işlerin sadece kadının üstüne kaldığını ama artık yeni babaların farklı davrandığını belirterek de “Çok güzel anlattın, baya güzel bezini bağladın, kremini de sürdün” diye konuştu. Ali Sunal, kızının bezini bağlarken yerinde durmaması durumunda bazen biraz oturtup oynadığını, bazen akrobatik hareketlerle bez bağladığını ifade ederek esprili söylemlerle bu durumda neler yaptığını anlattı.

Doğa Rutkay da ikizlerinin bazen bezini bağlarken çok ilginç anlar yaşadıklarını ve dizine yatırıp bağlamak durumunda kaldığını anlatarak oyuncak bebek yardımıyla ilginç bir şekilde bez bağladığını gösterip anlattı.

İkilinin eğlenceli ve aynı zamanda bilgilendirici programının yeni bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Ali Sunal ve Doğa Rutkay, keyifli sohbetlerinin yanı sıra anne babalara uzmanlarından bazı önemli bilgiler de vermekteler.

İşte o video: