Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciler daha yayınlanmaya başlamadan Kasaba Doktoru’nun etkisi altına girdi!

İzleyiciler daha yayınlanmaya başlamadan Kasaba Doktoru’nun etkisi altına girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun çekimleri başladı, son hızla devam ediyor. Bu arada diziden ara ara yeni tanıtımlar geliyor. Gelen son tanıtımı seyreden izleyiciler, daha yayınına başlamadan dizinin etkisi altına girdiklerini söylüyor.

Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin Türk uyarlaması olacak Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş gibi yıldız oyuncular paylaşıyor. Dizinin çekimlerine kısa süre önce başlandı, son hızla devam ediyor.

Bu arada diziden yeni bir tanıtım daha geldi. Heyecanlı sahneleri yer alacağının çok açık bir kanıtı olan tanıtımda doktorlar bir hastayı yeniden hayata döndürüyor. Doktorların mücadelesini anlatması sebebiyle Mucize Doktor’a benzetilen dizi şimdiden büyük merak uyandırdı.

Dizinin genç başrol oyuncu kadrosu çok dikkat çekici. Kasaba Doktoru’nda bu üç önemli ismin yanı sıra Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Kasaba Doktoru dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak yayınlanacağı günde yer alan dizilere güçlü bir rakip geldiği kesin.