Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral oğlunun adını açıkladı, kız kardeşi Bensu Soral havalara uçtu!..

Hande Soral oğlunun adını açıkladı, kız kardeşi Bensu Soral havalara uçtu!..

tarafından sevda
Hamile Hande Soral

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon ‘Ümit’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak Yalancılar ve Mumları adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti anne baba olmak için gün sayıyor.

Çiftin bebekleri 7 aylık oldu. Hamileliği boyuncu instagram hesabından paylaşımlarda bulunan oyuncu Hande Soral,  gün be gün büyüyen karnını da zaman zaman takipçileriyle paylaşıyor.

Çocuk beklediklerinin müjdesini sosyal medya hesaplarından duyururan ünlü çift kural bozmadı bu defa da mayıs ayında dünyaya gelecek oğullarına verecekleri adı instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Hande Soral oğlunun adını açıkladı, kız kardeşi Bensu Soral havalara uçtu!.. 2

Çift oğullarına ‘Ali’ adını verecek. Güzel oyuncu Hande Soral paylaşımına; ‘Ali Demirci’ geliyor’ notunu düştü. Hande Soral’ın kız kardeşli oyuncu Bensu Soral ise paylaşıma; ‘Aliiiikooooo gözümüz yollarda kaldı’ yorumunu yaptı.

Ünlü çiftin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. ‘Takipçileri fotoğrafa, ‘İsmi gibi olsun ömrü’ şeklinde pek çok yorumlarda bulundular.

Hande Soral’ın karnının oldukça büyüdüğü gözlendi. Hamileliğinde 29 haftayı geride bırakan Hande Soral bu süreçte yaptığı sağlıklı tatifleri de sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Hamileliği süresince yeme içmesine de büyük özen gösteren Hande Soral, diyetisyen gözetiminde yediklerine ve içtiklerine de dikkat ediyor.

Ünlü oyuncu zaman zaman diyetisyeninin ve doktorunun tavsiyelerine uyamadığını belirten esprili paylaşımlarda da bulunuyor.