Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti!

İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Hakim büyük heyecan yarattı. Dizinin dün akşam ilk bölümü ekrana gelirken izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda sırf Erdal Beşikçioğlu için ekran başına geçtiklerini dile getirdi.

ATV’nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Hakim nihayet dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. ABD yapımı çok heyecanlı dizi Your Honor’un Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisi güçlü kadrosuyla izleyicinin karşısına çıktı.

Oyuncu kadrosu Yurdaer Okur, Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Burcu Kara gibi çok iddialı isimlerden oluşan dizinin yıldızı ise Erdal Beşikçioğlu idi. Uzun yıllardır sahnelerde yer almasına rağmen Behzat Ç. karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan ve herkesin sevgilisi olan Erdal Beşikçioğlu Hakim dizisinin adeta çekim merkezi oldu.

İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti! 51 İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti! 52 İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti! 53 İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti! 54 İzleyiciler sırf Erdal Beşikçioğlu izlemek için dün akşam ekran başına geçti! 55

Nitekim izleyiciler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarda sırf Erdal Beşikçioğlu’nu izlemek için ekran başına geçeceklerini dile getirdi. Bazı izleyiciler Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı her işin başarılı olduğuna inanırken bazıları da aktörün, Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olduğunu dile getirdi. İzleyiciler Hakim dizisinin, Erdal Beşikçioğlu’nun son iki dizisi olan Çocukluk ve Kağıt Ev gibi kısa ömürlü olmamasını da diliyor.

ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor’ın Türkiye uyarlaması olan Hakim’in dün akşam yayınlanan ilk bölümü iki gencin trafik kazasıyla başladı. Dram ve gerilim yüklü Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasına hayat veriyor.

Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişiyor. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden oluyor.. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.