Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicinin deyimiyle Türkiye’de “harcanan” Maraşlı ABD’de yayınlanacak!

İzleyicinin deyimiyle Türkiye’de “harcanan” Maraşlı ABD’de yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV’de yayınlanan ve başrollerinde Alina Boz ile Burak Deniz’in yer aldığı Maraşlı dizisi sona ereli aylar oldu. Ancak dizi hala konuşulmaya devam ediliyor. İzleyicilerinin “hakkının yendiğini” söylediği Maraşlı dizisi çok yakında ABD’de gösterilecek.

Ekranların en şanssız dizilerinden biri olarak nitelendirilen Maraşlı dizisinin Türkiye’de değeri bilinmedi ama yurt dışında birçok ülkede gösterilmeye devam ediyor. Bugüne kadar farklı ülkelerde gösterilen dizi çok yakında ABD’de gösterilecek. Dizi ABD’nin yanı sıra Porto Riko ve Bolivya’da da gösterilecek.

Maraşlı dizisinin bu ülkelerde çok beğenilmesi bekleniyor. Daha önce Brezilya, Romanya, İsrail, Güney Afrika ve Namibya gibi ülkelerde gösterilen Maraşlı’nın yayınlanacağı yeni ülkelerde alacağı reytingler büyük merak konusu.

İzleyicinin deyimiyle Türkiye’de “harcanan” Maraşlı ABD’de yayınlanacak! 7

Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Maraşlı dizisinin yapımcısı TIMS&B Productions’tı. Özellikle Alina Boz’un canlandırdığı Mahur ile Burak Deniz’in hayat verdiği Maraşlı Celal karakterleri birbiriyle çok iyi uyum yakalamış ve seyircinin kalbini fethetmişti.

Maraşlı dizisi Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda satışı rekor kırmıştı. Fuar başladıktan sonra sadece iki günde 35’ten fazla ülkeye satışı gerçekleşen Maraşlı, Türk dizileri arasında birinciliğe yerleşmişti.

Maraşlı’nın eski bölümleri kısa süre önce Türkiye’de de yeniden ekrana gelmeye başladı. Hafta içi her akşam saat 22:20’de A2 kanalında yayınlanan dizinin geri dönüşü hayranları arasında da büyük bir sevinç yarattı.