Ana sayfa Sosyal Medya Dilberay filmi için kilo alan Büşra Pekin fazla kilolarından kısa sürede nasıl kurtulduğunun sırrını verdi!

Dilberay filmi için kilo alan Büşra Pekin fazla kilolarından kısa sürede nasıl kurtulduğunun sırrını verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ekranların en komik kadın oyuncularından biri olan Büşra Pekin bu kez izleyicileri ağlatacak bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Zor bir hayat yaşayan ve birkaç sene önce hayatını kaybeden arabesk şarkıcısı Dilber Ay’ın hayatını canlandıracak olan oyuncu yeni rolü için tam dokuz kilo almıştı.

Büşra Pekin ekranlara ilk çıkmaya başladığında balık eti haliyle biliniyordu. Ancak Pekin azmetti ve zaman içinde 15 kilo vererek incecik bir kadına dönüştü. Bunca kiloyu büyük bir azimle veren Pekin Dilber Ay rolü için, verdiği kilonun yarısından fazlasını geri aldı.

İki yıl önce hayatını kaybeden arabesk şarkıcısı Dilber Ay’ın hayatını canlandıracak olan Pekin yeni rolü için aldığı kiloları kısa sürede geri verdi.

Dilberay filmi 4 Şubat’ta vizyona girecek. Şu sıralar bunun heyecanını yaşayan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda fit görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Dilberay filmi için kilo alan Büşra Pekin fazla kilolarından kısa sürede nasıl kurtulduğunun sırrını verdi! 8

Büşra Pekin’in, aldığı kiloları kısa sürede verdiği takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Oyuncu sırrını instagram hesabında da paylaştı.

Kendisine Coolsculpting yöntemi uygulattığı klinikten doktoruyla fotoğrafını paylaşan Büşra Pekin, hayranlarına bu yöntemi araştırmaları tavsiyesinde bulundu.

Oyuncunun kilolarından kısa sürede, diyet ve egzersize dirençli bölgesel fazlalıkları kalıcı olarak yok eden yağ parçalayıcı bu sistem sayesinde kurtulduğu anlaşılıyor.

Dilberay filmi için kilo alan Büşra Pekin fazla kilolarından kısa sürede nasıl kurtulduğunun sırrını verdi! 9

Şu sıralar film için basına röportajlar veren ünlü oyuncu, ayrıca rolüne hazırlanmak için Dilber Ay’ın videolarını seyretti. Oyuncuya özel bir makyaj da yapıldı. Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmde, Görüntü Yönetmeni olarak Jean Paul Seresine, Kurgu Yönetmeni olarak Mustafa Presheva imzası bulunuyor.

Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Büşra Pekin’le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı “Dilberay filmi, 4 Şubat’ta, CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek.