Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Kirazcı açıkladı; Evlilik Hakkında Her Şey’de Sergen’in akıbeti ne olacak?

Yiğit Kirazcı açıkladı; Evlilik Hakkında Her Şey’de Sergen’in akıbeti ne olacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ‘Yıldırım’ karakterine hayat veren oyuncu Yiğit Kirazcı, Onedio sosyal içerik platformunda, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Hayranları oyuncuya birbirinden ilginç sorular sordu. Oyuncu bir hayranının, ‘Dizide ‘Sergen’ karakterinden ne zaman kurtulacaksınız? sorusuna veriği yanıtta, ‘Sergen’i canlandıran rol arkadaşı Sarp Akkaya’ya övgüler yağdırarak, “Umarım hiç kurtulmayız, Sarp müthiş bir oyuncu, onunla oynamaktan zevk alıyorum” dedi.

Üniversitede reklam okuduğunu söyleyen Yiğit Kirazcı, oyunculuk macerasının başlangıç noktasını şu sözlerle anlattı; “Üniversitedeyken para kazanmak için modellik yaptım, bir kaç reklam filminde kamera karşısında konuşamadığımı fark edince oyunculuk eğitimi aldım. Oyuncu olmak gibi bir niyetim yoktu, biraz hayatın akışı beni bu yöne itti iyi ki de itmiş.”

Yiğit Kirazcı açıkladı; Evlilik Hakkında Her Şey'de Sergen'in akıbeti ne olacak? 7

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir avukatı canlandıran Yiğit Kirazcı, “Avukatlık iş olarak bana pek eğlenceli  gelmedi açıkçası ama karakteri canlandırmak çok keyifli ” dedi.

Bir süredir meslektaşı Pınar Deniz ile aşk yaşayan oyuncu, ‘En çok kime gülersiniz?’ sorusuna sevgilisinin adını söyleyerek yanıt verdi. Oyuncu, ‘İzlemeyi en çok sevdiğiniz dizi oyuncusu kim?’ sorusunu da yine Pınar Deniz olarak yanıtladı.

Yiğit Kirazcı’nın sosyal medyadan gelen soruları yanıtladığı videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;