Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan sonra Son Yaz verimli olmadı ama Onur Bay yeni diziye başlıyor!

Arka Sokaklar’dan sonra Son Yaz verimli olmadı ama Onur Bay yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Onur Bay, Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl ekip ile bir arada oldu. Tekin karakterini canlandıran oyuncu çocukluk, ergenlik ve ilk gençlik dönemlerini ekran başındaki izleyicilerin gözleri önünde geçirdi..

Dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı Onur Bay, Haziran ayında 15. sezon finalinin ardından önemli bir karar alarak, yapımdan ayrıldı. Yeni diziler ve yeni roller için bu kararı alan Onur Bay, yeni sezon için Son Yaz dizisi ile anlaşmıştı.

İlk sezonu çok başarılı geçen Son Yaz, ikinci sezonda ekrana etkili döndü ama reytingler düşük gelince 26. bölüm itibariyle hikaye sona erdi. Dizide sadece 5 bölüm yer alan Onur Bay, tam olarak kendisini gösterme fırsatını da bulamadı.

Onur Bay’ın yeni sezonda yeni bir dizide daha yer alacağı ortaya çıktı. Oyuncu, Kaçış isimli Disney Plus dizisi için anlaşma yaptı.

Arka Sokaklar'dan sonra Son Yaz verimli olmadı ama Onur Bay yeni diziye başlıyor! 60

Çekimleri Gaziantep’te 26 Kasım’da başlayacak olan dizinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. Onur Bay da dizide etkili bir kadro ile bir arada olarak yeteneklerini sergileyecek.

Savaş muhabiri iki karakterin hayatına yönelik bir hikayesi bulunan dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak planlandı.

Onur Bay’ın dizide yer alması kendisini geliştirmesi ve dijital dizi projesi tecrübesi yaşaması anlamında önemli bir fırsat oldu.

Engin Akyürek’in yanı sıra başrolde İrem Helvacıoğlu da yer alıyor. İki ünlü ismin hikayede nasıl bir uyum sağlayacakları da şimdiden merak konusu oldu.