Ana sayfa Dizi Haberleri Janset 11 yıl sonra dizi setleriyle döndü, yeni imajı herkesi şaşırttı!

Janset 11 yıl sonra dizi setleriyle döndü, yeni imajı herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok kişinin aklındaki eski dizilerden birisi de Ayrılsak da Beraberiz isimli yapım olmuştur.. Hakan Yılmaz ile Janset ikilisi bu dizinin başrolünde yer aldığı ve 490 bölüm süren yapım, bir döneme de damgasını vurdu. Berna ve Teoman karakterlerini izleyiciler çok sevmişti.

2009 yılında Kahve Bahane isimli dizide yer alan Janset Paçal, aradan geçen 11 yılın ardından yeniden dizi setlerine Blu TV’nin Saklı isimli dizisiyle geri döndü… The Affair’in yerli uyarlaması olan Saklı dizisinde birçok önemli isim buluştu. Janset Paçal, 10 Haziran 1971 Almanya doğumlu, Türk oyuncudur.  Oyuncu, 50. yaş günü için 11 Haziran’da son halini aşağıdaki şekilde paylaşmıştı.

Janset 11 yıl sonra dizi setleriyle döndü, yeni imajı herkesi şaşırttı! 9

Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin yanı sıra Janset de Saklı projesinde yerini aldı. Bir süredir dizinin çekimlerine devam ediliyor. Janset,instagram hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

“Uzun bir aradan (11 yıl) sonra dizi projesinde yer almak.. Kadro süper. Proje güzel yolumuz açık, seyrimiz bol olsun.”

Janset 11 yıl sonra dizi setleriyle döndü, yeni imajı herkesi şaşırttı! 10

Ünlü oyuncunun yeni dizisindeki imajı da çok farklıydı… Hayranları oyuncuya yapılan makyajı çok farklı ve ilgi çekici bulduklarını ve rolü çok merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

Yakında izleyici ile buluşacak olan Saklı dizisi için Paris’te yaşamını sürdüren Fırat Çelik’in de İstanbul’a gelmesi dikkatleri çekmişti.

Janset 11 yıl sonra dizi setleriyle döndü, yeni imajı herkesi şaşırttı! 11

Saklı nasıl bir proje?

Saklı adapte edildiği The Affair dizisi 2012’de Showtime’da yayınlanması ile birlikte tüm dünyada çok yoğun ilgi ve merakla karşılandı. Bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması dizinin hikayesi kadar anlatım tarzı ile de çok ses getirdi.

Aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız, çarpıcı hikaye kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyecek ve kendi değer yargıları ile gerçeği bulma arayışı sunacak dizi, İspanya’dan sonra ilk kez Türkiye’de yapılan adaptasyonla seyirciyle buluşacak.