Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz sezon finalinden sonra ortadan kaybolan Alperen Duymaz’ı Funda Eryiğit ortaya çıkarttı!

Son Yaz sezon finalinden sonra ortadan kaybolan Alperen Duymaz’ı Funda Eryiğit ortaya çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, geride bıraktığımız sezonun en iyi dizi karakterlerinden birisiyle ekrandaydı… Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisinde Akgün olarak izlediğimiz oyuncu, yeteneklerini yine sergileyerek hayranlarını mest etti.

Ali Atay ile sahneleri özellikle hayranları tarafından çok beğenilen Alperen Duymaz’ın Hafsanur Sancaktutan ile partner uyumu da çok başarılı oldu. Duymaz, Son Yaz dizisinin sezon finalinin ardından tatile çıktı. Sosyal medya hesabından pek de paylaşım yapmayı sevmeyen oyuncunun ne yaptığını merak eden hayranları, ondan haber alamayınca kayıp ilanı düzenledi.

Sosyal medyada yapılan esprili paylaşımlar birçok kişiyi gülümsetti. Kayıp ilanında “Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz aranıyor” ifadesine yer verildi.

Son Yaz sezon finalinden sonra ortadan kaybolan Alperen Duymaz'ı Funda Eryiğit ortaya çıkarttı! 9

En son 11 Haziran’da maskeli bir pozunu paylaşan oyuncu uzun bir aradan sonra 17 Temmuz Cumartesi günü bir araba motoru paylaşımı yaptı.”Runner” etiketi ile paylaşımda bulunan oyuncuya dizideki rol arkadaşı Funda Eryiğit, “Tatil gibi tatil diyorsun” diye bir mesaj bıraktı.

Son Yaz sezon finalinden sonra ortadan kaybolan Alperen Duymaz'ı Funda Eryiğit ortaya çıkarttı! 10

Eryiğit’e yanıt veren Alperen Duymaz, “Sadece tatillerde değil, Maslak’ta dükkan açıyorum, arabaları bana artık” yanıtını verdi. Şayet ünlü oyuncu şaka yapmıyor ise bir otomobil tamirhanesi açtığına yönelik bir mesaj vermiş oldu.

Son Yaz sezon finalinden sonra ortadan kaybolan Alperen Duymaz'ı Funda Eryiğit ortaya çıkarttı! 11

Funda Eryiğit’in yorumu ile birlikte Alperen Duymaz’dan da uzun bir aradan sonra haber gelmiş oldu.