Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden ayrıldı bir sosyal medya gerçeği olan Fandom’a transfer oldu!

Sadakatsiz dizisinden ayrıldı bir sosyal medya gerçeği olan Fandom’a transfer oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eren Vurdem, en son Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde hayranları ile bir araya geldi. Mert Gelik karakterine hayat veren Eren Vurdem, başarılı bir sezonu geride bıraktı. Sadakatsiz dizisine veda eden oyuncu, hikayenin orijinalinde de olduğu gibi diziden ayrıldığını duyurmuştu.

Karakterin amacına ulaştığı değerlendirmesi de yapan oyuncu, kendisine destek olan tüm hayranlarına ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, projeden ayrıldı. Sadakatsiz defterini kapatan Eren Vurdem’in yeni dizisi de ortaya çıktı.

Dijital içerik platformu beIN CONNECT için hazırlanan Fandom isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, rol arkadaşları ile de bir araya geldi. Etkileyici bir oyuncu kadrosunun buluştuğu dizi yakında izleyicilerle buluşacak. Şahin Irmak ve Tuğçe Altuğ ile birlikte başrolde yer alan Eren Vurdem, çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Sadakatsiz dizisinden ayrıldı bir sosyal medya gerçeği olan Fandom'a transfer oldu! 8

Tayfun Güneyer’in yazıp yöneteceği “Fandom”, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada “fandom” adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri büyük mücadeleyi anlatıyor. Fandom aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alacak bir dizi olacak.

Eren Vurdem, Fandom dizisinde Ayaz karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki dizinin nasıl bir hikayesi var? İşte detaylar:

beIN ORIGINALS etiketli yeni dizi “Fandom”, Türkiye’nin en ünlü senaristlerinden Can Aslan’ın (Şahin Irmak) katıldığı bir TV programında, 9 sezon ve 1980 bölümdür senaryosunu yazdığı günlük pembe dizi İhanet Rüzgarı’na sezon sonunda final yaptıracağını açıklaması sonrasında, dizinin “fandomu” Ferda (Tuğçe Altuğ) bir gece Can’ın evine gelip, onu kendi evinde esir alıyor ve Can’ı evin bodrum katındaki sığınağa hapsedip, Can’ın bilgisayarını, cep telefonunu, email ve sosyal medya hesaplarını ele geçirerek, önce diziye final yapmaktan vazgeçtiğini ilan ediyor, sonra da Can’ın yerine dizinin yeni bölümlerini yazmaya başlıyor.

Sadakatsiz dizisinden ayrıldı bir sosyal medya gerçeği olan Fandom'a transfer oldu! 9

Ferda, Can’ın yerine ve tek başına dizinin senaryolarını yazarken; evinin bodrum katına hapsolmuş haldeki zavallı senarist Can, en başta nefret ettiği Ferda’nın aslında kendisini bodruma kapatarak ona çok büyük bir iyilik yaptığını anlıyor ve zamanla Can ile fandom Ferda arasında “Stockholm sendromu” türünde, büyük bir aşk doğmaya başlıyor.

Bu sırada, cinayet bürosu amirlerinden Ayaz (Eren Vurdem) ve yardımcısı Neco (Ozan Güçlü) Can’ın evinin etrafında dönen bazı tuhaf cinayet vakalarını araştırmaya başlayınca, onlar da bu sürükleyici ve gizem dolu maceranın bir parçası haline geliyorlar.

Ayaz’ın yaşlı annesi Fatma’nın, Ferda’nın gündüzleri bakıcılık yaptığı özel yaşlı bakım evinde kalması ve Ayaz’ın, Ferda’dan platonik şekilde hoşlanmasıyla işler iyice karışıyor.

Ayaz’ın yaşlı annesi Fatma’nın, Ferda’nın gündüzleri bakıcılık yaptığı özel yaşlı bakım evinde kalması ve Ayaz’ın, Ferda’dan platonik şekilde hoşlanmasıyla işler iyice karışıyor.