Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Jet Sosyete’nin Kumsal’ı Yasemin Sakallıoğlu; Çirkin bir çocuk olduğum için komedyen oldum dedi!

Jet Sosyete’nin Kumsal’ı Yasemin Sakallıoğlu; Çirkin bir çocuk olduğum için komedyen oldum dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yasemin Sakallıoğlu, Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı ‘Kumsal’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.  All Dergisi’nin Kasım sayısına kapak olan ünlü komedyen heyecanını sosyal medya hesabından esprili bir dille anlattı.

Oyuncu instagram paylaşımına şunları yazdı; “Bir kadın, bin yüzdür benim için. Burada içimdeki diğer kadınları göreceksiniz. En zoru kendimi aşmaktı. Derginin en balık etli kapağı olmanın gururunu sizlerle paylaşıyorum. Bir tanelik makamları, bakın nasıl dolu bir kapak oldu.”

Jet Sosyete'nin Kumsal'ı Yasemin Sakallıoğlu; Çirkin bir çocuk olduğum için komedyen oldum dedi! 14

Oyuncu aynı zamanda, YouTube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece’nin konuğu oldu ve programda neden komedyen olduğunu şu sözlerle anlattı;  “Ben çok çirkin bir çocuktum. İnsanlar beni ‘Aman ne tatlı bir çocuk’ diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım.”

Oyuncu, çocukluk yıllarından beri komik olmanın kendisi için önemli olduğunu anlatarak;  “Ben çok çirkin bir çocuktum. ‘Çocuğun çirkini olur mu?’ demeyin ben öyleydim çünkü. İnsanlar beni ‘Aman ne tatlı bir çocuk’ diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım küçükken. İnsanlara da ‘Komik mi?’ diye sorup onay alma ihtiyacı duyardım”  dedi.

Jet Sosyete'nin Kumsal'ı Yasemin Sakallıoğlu; Çirkin bir çocuk olduğum için komedyen oldum dedi! 15

Konservatuvara 28 yaşında başladığını söyleyen oyuncu; “Annemin evlenmemi istediği zamanda ben konservatuvara girdim. 28 yaşında başladığım için biraz tuhaf bir durumda da kaldım. Sınıf arkadaşlarımın hepsi benden 10 yaş küçüktü” açıklamasını yaptı.

Ünlü komedyen ayrıca eşiyle evlenmeden önce toplantı yaptıklarını söylediği şu açıklamasıyla da şaşırttı; “Dedim ki ‘Biz sevgili olacaksak bu telefonda benim canımı sıkacak, senin flörtleşme ihtimalin olan, yarıda kalan, kenara koyduğun insanları sil.’ Ben onun cep telefonundaki mesajlarına bakmam sadece şifresini bilirim, girmem. Gerçekten çok delikanlı bir kadınım.”