Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Sakallıoğlu hayranları heyecanla Şubat ayındaki gösteriyi bekliyor!

Yasemin Sakallıoğlu hayranları heyecanla Şubat ayındaki gösteriyi bekliyor!

tarafından ker_def

Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli gösterisiyle yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Stand-up’ın kraliçesi Yasemin Sakallıoğlu’nun bu yıl Türkiye’deki ilk gösterisi Ülker Sports Arena’da 10 bin kişinin karşısında gerçekleşecek. Gösteri aynı zamanda Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek ilk stand-up gösteri olacak.

2023 YILINDA 50 BİNİ AŞKIN SEYİRCİ İZLEDİ

Gittiği her şehirde hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaşan ve hem yurt içi hem de yurtdışında çıktığı salonlarda kahkaha tufanı estiren Yasemin Sakallıoğlu, Anadolu Yakası seyircisiyle bu kez Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda buluşacak.

2023 yılındaki gösterileriyle, toplamda 50 bini aşkın seyirci tarafından izlenen Yasemin Sakallıoğlu 2024’ün ilk gösterisinde 10 bin kişi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hazırlıklarına son sürat devam eden gösteride Sakallıoğlu’na 35’i aşkın dansçı eşlik ederken seyirciyi de büyük sürprizler bekliyor.

AVUSTRALYA’DA EŞYALAR KAYBOLDU!

Yasemin Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena’daki gösterisi öncesinde ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ gösterisiyle Avustralya turnesine gitti. Melbourne ve Sydney’de gerçekleşen gösteriler öncesinde Sakallıoğlu ve ekibi bir talihsizlik yaşadı. Uçaktan indikten sonra bavullarını bekleyen ekip eli boş döndü. Bavulları olmadan Avustralya turnesine devam etmek zorunda kalan Yasemin Sakallıoğlu sahnede kullanacağı tüm eşyaları orada bulunan bir AVM’den temin etti.

YASEMİN SAKALLIOĞLU’NU HİÇBİR ŞEY DURDURAMADI…

Karşılaştığı bu durumla da eğlenmeyi başaran Yasemin Sakallıoğlu’nu hiçbir şey durduramadı ve iki gösteriyi de sold out olarak tamamladı. Tüm neşesi ile Türkiye’ye dönen Sakallıoğlu ve ekibi 20 Şubat’taki gösterinin heyecanını yaşamaya başladı.

Yasemin Sakallıoğlu, Doğru Koca Nasıl Seçilir? ile 20 Şubat’ta Ülker Sports Arena’da, biletler biletix’te!